OVO JE PREDNOST VELIKE ZADNJICE: Uspela da sakrije jednu stvar kako bi uštedela novac, svi šokirani kako je to uradila! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.12.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne veruje šta je uspela da sakrije!

OVO JE PREDNOST VELIKE ZADNJICE: Uspela da sakrije jednu stvar kako bi uštedela novac, svi šokirani kako je to uradila! (VIDEO)

Foto: Izvor: Instagram/ stephoshirii

Plus sajz manekenka poznata na platformi Onli Fans Step Oširi (28) ispričala je za šta koristi svoju zadnjicu, što je šokiralo sve ljude na TikTok -u. Naime, ona je otkrila da je koristila zadnjicu kako bi je izlazak manje koštao. Krišom je nosila boce pića tako što ih je sakrivala u svojoj zadnjici. Ona koristi TikTok kako bi redovno objavljivala postove o svojoj ogromnoj zadnjici, a priča o ovoj situaciji, nema koga nije zaprepastila, prenosi "Dejli star".

Naslov videa je glasio: "Objavljivanje ovoga na mom profilu je ponižavajuće."

U videu na TikTok -u, koji ima više od 14.000 lajkova, objasnila je:

- Jedna stvar koju sam radila kad sam bila mlađa bila je sakrivanje punih boca alkohola u zadnjici. Ne šalim se. Volela bih da se šalim - pričala je ona i dodala:

- Svaki put kad bismo moji prijatelji i ja išli na koncerte, ja bih bila osoba koja je morala da krije alkohol. Volela bih da se šalim - pričala je ona.

Foto: Izvor: Instagram/ stephoshirii

Step pokazuje zadnjicu

Pratioci su ostali zapanjeni tvrdnjama dok su u komentarima pitali kako je uspela takva da se "izvuče" na koncertu. Jedan korisnik je pitao gde je tačno krila flašu. Ona je u videu odgovorila da je flašu od 500 mililitara gurnula niz stražnji deo helanki kako ne bi otkrila šta stvarno nosi. Ona je pokušala u videu da objasni kako je to uradila:

- Postala sam previše opuštena na Internetu, ali pokazaću vam. Sada, slušajte, da bi ovo bila prava demonstracija, trebala bi mi votka. Imam ovo, ali relativno je iste veličine. U redu, samo da se smestim - pričala je dok je pokazivala.

@stephoshirii

Posting this on my burner cause its humilating ♬ original sound - ami

- Ustvari, to je ono što bismo moji prijatelji i ja radili pre svakog koncerta, hm, jer smo verovatno bili maloletni i nismo smeli da pijemo. A i bili smo švorc, pa nismo imali para za piće, bez obzira. To je moj trik za zabavu. Ovo bismo radili za svaki koncert sve dok, znate, nismo bili u dvadesetima, ali mogu jednostavno, to su povlastice kada imate veliku zadnjicu. Pretpostavljam da je prednost imati veliku pozadinu. To je kao mala "torbica" - završava ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading