GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA MRAČNU STRANU TE INDUSTRIJE: O ovome strogo vodite računa, a nećete verovati ko je najuspešniji!

Autor:

Lifestyle

25.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna je od najpoznatijih na popularnoj platformi!

GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA MRAČNU STRANU TE INDUSTRIJE: O ovome strogo vodite računa, a nećete verovati ko je najuspešniji!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ fenellascorner

Fenela Foks (28) zaradila je više od 400.000 funti na stranici koja se temelji na pretplati - na Onli fans - u. Iako sada živi luksuznim životom u penthausu koji košta 1845 funti mesečno, to je daleko od vremena kada je živela od hostela do hostela.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ fenellascorner

Zvezda Onli fans - a Fenela Foks

Ova bomba nekada je bila devojka sa punim radnim vremenom na veb stranici freecams. Kaže da je posao bio toliko naporan da se okrenula alkoholu kako bi se nosila i da je pila od trenutka kad se probudi – ali nakon pune tri godine, odlučila je da je vreme da odustane i iskusi spoljni svet.

 

- Imala sam tešku agorafobiju i bila sam toga potpuno sita! Osećala sam se kao dno. Svaki dan sam plakala i osećala sam se zarobljenom - rekla je za "Dejli star".

Iako se ovoj industriji pridužila sa 18 godina, ona savetuje svima da razmisle.

- Primetna je razlika kod 18-godišnjaka u fizičkom i psihičkom smislu koja privlači muškarce koji, nažalost, vole da se pretvaraju da su još mlađi i koji će platiti da zadovolje sopstvene fetiše za proteze, gaćice i školske uniforme. Nažalost, tu nema kraja.

 

Takođe, ona je istakla da je pomenuta platforma bolja opcija za majke koje žele da provode više vremena sa svojom decom. Primetila je da su od svih modela sa kojima razgovara, majke najuspešnije na Onli fans - u.

Ona je jedan period bila popularna jer je pokazivala svoje prirodno telo, te nije brijala dlake već je ponosno pozirala u izazovnim pozama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading