TROVAO JE TRUDNU ŽENU! Advokat hteo razvod, ali kad je saznao za bebu sve je pošlo po ZLU, ovako se spasila!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trovao je trudnu ženu da bi abortirala.

TROVAO JE TRUDNU ŽENU! Advokat hteo razvod, ali kad je saznao za bebu sve je pošlo po ZLU, ovako se spasila!

Foto: Shutterstock

Žena (39) ostala trudna sa 16 godina mlađim.

Mejson Hering je advokat i otac dvoje dece, koji je želeo da se razvede. Ali nakon te odluke i njegove želje da se iseli iz stana, supruga mu je saopštila da je u drugom stanju. Malo je reći da je na tu vest reagovao negativno. Hering je navodno rekao da je "to pokvarilo njegove planove i učinilo da izgleda kao kreten". U martu se ipak vratio kući, ali je imao primedbe na svoju ženu. Komentarisao je kako je neuredna i da ne pije dovoljno vode.

Ujutru 17. marta dao joj je čašu vode, a kada je žena pitala zašto je voda mutna, rečeno joj je da su cevi u kući verovatno prljave. Pola sata kasnije, žena je počela da oseća grčeve i počela je jako da krvari. Morala je brzo da ode u hitnu pomoć.

U narednim nedeljama muškarac joj je dao još četiri čaše takve vode, ali žena nije popila nijednu. Kada je postala sumnjičava, odlučila je da pogleda snimak kamere kako čovek čisti auto, a zatim iznosi đubre. Ona je to ponašanje opisala kao "neobično". Nakon što je otišao, odlučila je da proveri šta se nalazi u torbi i otkrila otvoreno pakovanje meksičkog leka čiji je glavni sastojak misoprostol koji se koristi u pilulama za abortus. Slučaj je prijavila policiji.

Foto: pixabay.com

Muškarac maltretira trudnu ženu

- Počela je da sumnja da joj je nešto dodato u piće i da je možda u pitanju neka vrsta leka za abortus - navodi se u saopštenju, a prenosi "Najžena".

Mejsonova supruga je dala istražitelju fotografije u kojima je primetila "nepoznatu supstancu". Ona je sačuvala šest čaša, što su i poslali u laboratoriju na ispitivanje. Ispostavilo se da su najmenje dve od šest čaša bile pozitivne na misoprostol.

Incident se dogodio oko šest meseci nakon što je Teksaški zakon o otkucajima srca stupio na snagu. To je jedna od najrestriktivnijih zabrana u Sjedinjenim Državama, koja blokira pristup legalnim abortusima nakon šest nedelja, dajući građanima pravo da tuže svakoga ko pomaže u njihovom sprovođenju, bilo da se radi o lekaru koji obavlja proceduru ili nekom drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading