ŽENA DOŠLA U BOLNICU ZBOG BOLOVA U STOMAKU: Lekari šokirani - ono što su pronašli bilo je teško 2 kilograma!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.12.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija je trajala više od sat vremena.

ŽENA DOŠLA U BOLNICU ZBOG BOLOVA U STOMAKU: Lekari šokirani - ono što su pronašli bilo je teško 2 kilograma!

Foto: Izvor: Unsplash /Stephen Andrews

Žena u bolnici

Runi Khatun (26) došla je u bolnicu zbog bolova koje je imala u stomaku. Lekari u Indiji bili su začuđeni daljim razvojem situacije. Ona je bila slaba i iscrpljena, a kada su pregledali želudac, tu su joj pronašli veću količinu nakita te su je podvrgli operaciji. Pronašli su ukupno 69 lančića, 80 minđuša, 46 kovanica, ručni sat, četiri ključa... Operacija je trajala jedan sat i petanest minuta.

- Iz želuca smo izvadili 1, 68 kilograma nakita među kojima su minđuše, narukvice, kovanice, kao i jedan ručni sat - rekao je hirurg Sidarta Bisvas, a prenosi "Najžena".

Ona je prizala da je sve metalne predmete progutala, nakon što ih ukrala iz bratovljeve prodavnice, lekari su je zbog toga prebacili na psihijatrisko odeljenje.

Foto: pexels.com

Žena sedi na krevetu zbog bolova u stomaku

Mentalne bolnice leče ljude sa psihičkim smetanjama, i tamo odlaze ili dobrovoljno ili prinudno, kao što je slučaj iznad. 

Način hospitalizacije određuje sam lekar specijalista psihijatrije ili neuropsihijatrije prema kliničkoj slici. Bolničko lečenje psihijatrijskih pacijenata traje uglavnom mesec dana, bez obzira na to koliko je pacijent na prijemu uzrujan, besan, sumnjčav, napet. A oporavak uglavnom teče "glatko", uglavnom zahvaljujući napretku farmaceutske industrije i istraživanju i saznanjima o mozgu. Lekovi se nekada uzimaju i duži vremenski period, u zavisnosti od situacije, a lekari uglavnom ističu da to nikako ne bi trebalo da bude "smak sveta" ili gašenje nade ni za koga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading