EVO KOJE MESTO ZAUZIMAJU SRBI: Objavljena karta sa veličinama muških polnih organa u celom svetu, a oni su definitivno PRVI!

Autor:

Lifestyle

15.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno otkriveno na kom je mestu Srbija prema veličini polnog organa.

EVO KOJE MESTO ZAUZIMAJU SRBI: Objavljena karta sa veličinama muških polnih organa u celom svetu, a oni su definitivno PRVI!

Foto: Pixabay

Navodi se da je normalna veličina polnog organa kod dece  2, 5 centimenatara. Kada je reč o odraslim muškarcima, njihov polni organ postiže maksimalnu veličinu između 17. i 22. godine života. Ako vas zanima tema "muških veličina" u drugim krajevima sveta, obavljeno je istraživanje preneto na sajtu All size matter, gde prema karti možemo da vidimo kakve su "muške veličine" širom sveta, ali na i kojoj poziiji je Srbija. Informacije su zanimljive, a boja služi da se lakše snađete na karti.

Podeljeno je u tri boje: pink označa minimalni prosek, ljubičasta srednji i plava maksimalni. Istraživanje je obuhvatilo 143 države.

Srbija

Foto: Printscreen/Allsizesmatter

Srbija na 35. mestu prema veličini penisa

Kako možete da vidite Srbija je na 35. mestu sa prosečnom veličinom 14.8 centimetara i obimom od 12.7, zbog toga pripadaju ljubičastoj zoni. Znači da je srpski penis 7,1 odsto veći od svetskog proseka.

Hrvatska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina

Hrvati su dobili 34. mestu sa 14.8 centimetara, kao i Srbi, ali u obimu su iznad Srbije odnosno 13 centimetara.

Crnogorci su na 84. mestu i to sa merama 13.6 cm i obimom od 12 centimetara. Kada je reč o Bosni i Hercegovini, oni su bolji od Srbije, pa su zauzeli 25. mesto sa dužinom 15.3 centimetara, a obimom 12.1 centimetar.

Republika

Foto: Printscreen/Allsizesmatter

Rusi zauzeli 97. mesto

Rusija je dobila 97. mesto i to sa dužinom 13.2 centimetara i obimom  obim 11.7 centimetara. Amerikanci se nalaze na 105. mestu sa prosečnom dužinom od 13 centimetara i obimom od 12.2 centimetara.

Foto: Printscreen/Allsizesmatter

Amerika na 105. mestu

Na prvom mestu nalazi se Ekvador dužina penisa im je čak 17 centimetara, a obim 13.4 centimetara.

Inače, u poslednje vreme mnogo se govori o mikropenisu. To je urođena anomalija i utiče na seksualni život muškaraca, to je stvarno medicinsko stanje i znači da je polni organ manji od dve trećine. U svetu gde postoji opsednutost "merama" ovakvo stanje kod muškarca može izazvati i psihički pad. Smatra se da do pojave mikropenisa dolazi usled hormonske neravnoteže i niske proizvodnje testosterona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading