UROLOG OTKRIO - HITLER JE IMAO ANOMALIJU PENISA: To niko nije znao, a mnogi su platili GLAVOM!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urolog Vladimir Kojović ispričao je da je Adolf Hitler imao zdravstvenih problema, a to je koštalo glave mnoge.

UROLOG OTKRIO - HITLER JE IMAO ANOMALIJU PENISA: To niko nije znao, a mnogi su platili GLAVOM!

Foto: Wikipedia/Bundesarchiv, Bild 183-S33882, TV Prva

Foto: Wikipedia/Bundesarchiv, Bild 183-S33882, TV Prva

Podsećanja radi, dogodila se smrt prilikom seksualnog odnosa, a preminuli je muškarac iz Čačka. Za koga seksualni odnosi mogu da budu kobni i da li postoji bolji lek za potenciju, kao i kakav problem je imao Hitler odgovorio je urolog Kojović u emisiji "Jutro".

- Fizička aktivnost, pravilna ishrana, pomažu u erktilnoj funkciji, pre nego da se najedemo masne hrane. Jasno je da to oštećuje krvne sudove i erektilnu funkciju. Prirodni lekovi i suplementi mogu da pomognu - započeo je priču urolog.

- Erektilna disfunkcija je ozbiljan problem, muškarci boluju, a žene pate. Problem je i partnerskih odnosa, ja sam siguran da nasilje u porodici, agresivnost, veliki procenat tih problema ima koren u lošoj erektilnoj funkciji. Ubeđen sam i da se ratovi vode zbog lošeg seksualnog života. To je nešto što je ozbiljan problem, utiče na kvalitet života, odnosno erektlna disfunkcija smanjuje kvalitet života. Ima rešenja - kaže on.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube

Urolog Vladimir Kojović

 

Urolog je objasnio šta je mislio pod tim da se ratovi vode zbog lošeg seksualnog života:

- Adolf Hitler je imao urođenu anomaliju penisa i jedan nespušteni testis. Vrlo verovatno da su milioni ljudi platili glavom zbog njegovih genitalnih problema i verovatno problema sa seksualnom funkcijom. U osnovi svega je kompleks - rekao je doktor.

Postoje i drugi načini da se ovaj zdravstveni problem reši, ako ne pomažu lekovi:

- Pacijenti kojima ne pomažu lekovi, ne odgovaraju na lekove, ili su im zabranjeni savetujemo da idu na ugradnju penilnih implanta. To je jednostavna procedura gde se ugrađuju implanti u telo penisa i osoba može da ima normalnu erekciju bez primene leka. To se primenjuje preko 20 godina. Pacijenti koji su dijabetičari, pušači imaju ozbiljno oboljenje krvnih sudova. Imamo i mlađe ljude koji su imali ozbiljne saobraćajne nesreće i svi oni su kandidati za ugradnju penilnog implanta. Omogućava im seksualni odnos dok su živi, praktično osim operativnog rizika, imaju doživotnu mogućnost da imaju seks - završava urolog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading