MAGIČNA PORUKA ZA DANAS: Evo koji savet bi trebalo da poslušate!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.10.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prročitajte bitnu poruku za danas!

MAGIČNA PORUKA ZA DANAS: Evo koji savet bi trebalo da poslušate!

Foto: pixabay.com

Srećna devojka

Poruka manifestacije za utorak, 26. oktobar 2022. godine - Neka vaše srce ostane otvoreno kao vedro nebo, a um bistar kao čisti izvorski potok!

Poruka za utorak, 29. oktobar je: 

Možda mislite da vas je u životu najskuplje koštala vaša dobrota, ali ona je blagoslov. Kada je srce ispunjeno dobrim mislila i željama, molitvama, dobroti i ljubavi prema drugima, život je pun vedrih ii divnih boja. Ako je neko vašu dobrotu iskoristio, to je njegovo. Ako vas je neko razočarao, to je stvar njegove duše. Vi nastavite svoj put dobrote i ljubavi i fokusirajte se na svoje srce, piše "Sensa".

Foto: pixabay.com

Nasmejana devojka leži

Neka vaše srce ostane otvoreno kao vedro nebo, a um bistar kao čisti izvorski potok. Negujte svoju dušu i telo, neka vam duša šalje važne poruke, a telo vas nosi u nove avanture. Jačajte svoj duh, razvijajte svoj mir. Svaki dan je prilika da postanete bolji i mudriji, a svaki trenutak je šansa da udahnete duboko i zahvalite se što ste prisutni, baš u ovom trenutku, sada i ovde.

Manifestacija može da se shvati kao želja za nečim, gde mi kroz određene rituale, na primer molitvu, molimo se za to što želimo. Odnosno, da mi možemo uticati na promene tako što ćemo dovoljno želeti nešto, odnosno trebalo bi da postanemo svesni sebe i svojih misli. Manifestacija je više ispunjavanje naših misli i uverenja, nakon što smo svojim umom radili na kreiranji stvari. Ključno kod manifestacije je rad na sebi i uklanjanje barijera koje je nametnulo društvo, isto kao i vrednosti koje nisu u skladu sa nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading