SRAMAN NAPAD NA DUŠANA VLAHOVIĆA: Srbin na udaru posle poraza u Lisabonu!

Autor:

Sport

26.10.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno im je "trn u oku".

SRAMAN NAPAD NA DUŠANA VLAHOVIĆA: Srbin na udaru posle poraza u Lisabonu!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa poraženi su od Benfike na gostovanju u Lisabonu (4:3), a italijanski mediji krenuli su sa oštrim kritikama na račun Srba.

Prvo je na meti bio glavni sudija ovog meča Srđan Jovanović, da bi kasnije Italijani "udarili" i po Dušanu Vlahoviću. Srbin je ponovo "trn u oku" tamošnjim novinarima, pa čak ni kad postigne pogodak i teren napusti zbog povrede nije dovoljno dobar.

"Kalčomerkato" je u ocenama ove utakmice Bonućiju, Kvardadu i Gatiju dao 4, Danilu 4,5, a Vlahovića je ocenio sa 5. I pored toga što je Srbin dao gol oni smatraju da je igrač manje na terenu!

Gol je dao iz čiste tvrdoglavosti, a njegova partija je tehnički bila jako loša. Prijem mu je bio očajan, nije "čistio" loptu, osim toga što je bio na pravom mestu u pravo vreme bio je igrač manje na terenu - napisali su u svojoj analizi novinari "Kalčomerkata".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Filip Kostić je, sa druge strane, pošteđen kritika:

Bio je najljući kod četvrtog gola i verovatno je jedan od retkih igrača u koje može da se veruje. Zaista se bori na jedan drugačiji način od ostalih - napisali su o Kostiću.

Masimilijano Alegri takođe je kritikovao Srbina:

- Posle izjednačenja, ne sme se primiti tako gol iz penala brzo. Otežali smo sebi život, nismo iskoristili dve šanse preko Vlahovića, pa smo posle pauze gubili sa 4:1 - rekao je Alegri, pa dodao:

- Ova eliminacija boli, ljuti smo i razočarani, ali sada moramo da se usredsredimo na Seriju A, da tu uhvatimo korak, jer nismo dobro počeli. Moramo da povratimo fizičku i mentalnu energiju, te da ovo ispadanje iskoristimo kao motivaciju za meč sa Lećeom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading