ITALIJANI PIŠU: Zbog OVOGA je Vlahović izašao iz igre protiv Benfike! Da li će moći na Mundijal?

Autor:

Sport

26.10.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je teren napustio u 70. minutu.

ITALIJANI PIŠU: Zbog OVOGA je Vlahović izašao iz igre protiv Benfike! Da li će moći na Mundijal?

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na meču Benfika - Juventus

Fudbaleri Juventusa završili su učešće već u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Bjanko-neri" su porazom od Benfike u Lisabonu (4:3), ostali na samo tri boda, te će se u poslednjoj rundi boriti za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Utakmicu u Lisabonu obeležila je goleada, sudijske odluke Srđana Jovanovića koje sada smetaju Italijanima, ali i povreda Dušana Vlahovića.

Srbin je teren morao da napusti u 70. minutu pri rezultatu 4:1 za Benfiku zbog bola koji je osetio u preponskom delu.

Italijanski mediji počeli su da pišu o razlogu Vlahovićevog prevremenog izlaska iz igre, a "Kalčomerkato" istakao je da srpski reprezentativac nije želeo dodatno da rizikuje, pa da je odmah kada je osetio bol zatražio da bude zamenjen:

- Pri rezultatu 4:1 u drugom poluvemenu meča Benfika - Juve, napadač Juventusa Dušan Vlahović napustio je teren praveći mesta za mladog Sulea. Isprva se činilo da se trener Alegri predao, ali u stvari je iza toga problem sa primicačem kod napadača - navodi "Kalčomerkato", pa dodaje:

- Vlahović je tražio da bude zamenjen bez panika, nadajući se da bi izlazak sa terena odmah sprečio da se povreda pogorša, kako bi smanjio vreme oporavka.

Deluje da je Dušan svesno napustio teren kako ne bi rizikovao nastup na Mundijalu, te je za verovati da će se brzo oporaviti i da će čekirati avionsku kartu za Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading