Ekipa redakcije BORBA posetila je epicentar kulturnih manifestacija - Vrnjačku Banju

Autor:

Vesti

28.09.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tradicija nalaže, novi broj časopisa Borba donosi uvek neku novu i interesantnu destinaciju u Srbiji.

Ekipa redakcije BORBA posetila je epicentar kulturnih manifestacija - Vrnjačku Banju

Foto: Redakcija Borba

Ovoga puta izabrali smo jednu od najposećenijih turističkih lokacija, Vrnjačku Banju. Sa svim kulturnim sadržajem koji ovde možete dobiti Vrnjačka Banja je postala sinonim za epicentar manifestacija. Prva stanica bila nam je opština i naš domaćin  predsednik opštine Boban Đurović, koji nas je upoznao sa svim potencijalima i pogodinostima ove destinacije, ali smo razgovarali i o budućim planovima koji će unaprediti ovo mesto i učiniti još privlačnijim za turiste.

Ovaj susret iznedrio je mnoge ideje koje se tiču unapređenja kulturnog života Vrnjačke Banje.

Nakon opštine ekipa redakcije uputila se u KC u kom nam je domaćin bio direktor Saša Milenković, sa kime imamo uspešnu saradnju pune dve godine. Takođe, ovom prilikom donirali smo 50 naslova iz bogatog opusa Vukotić media i na taj način obogatili književni fond biblioteke.  Posebnu čast priredili su nam novinari ,,Vrnjačkih novina" sa kojima smo razmenili iskustva. Treća obavezna destinacija nam je TO gde nas je dočekao direktor Ivan Trifunović, koji nam je pokazao novootvoreni amfiteatar Danila Bate Stojkovića. Predmeti koje smo imali prilike da vidimo kao i priče i anegdote kao i pojedinosti iz Batinog života malo je reći da nas nisu ostavili ravnodušnima. Naš glavni domaćin, pripovedač i prijatelj naše kuće Nikola Đzamić na šarmantan način nas je  upoznao sa svim pojedinostima ovog mesta.

Naravno, samom kraju, deo akcije u kojoj ekipa najviše uživa svakako je druženje sa građanima i podela besplatnih primerka našeg časopisa, koja nam najbolje prenosi duh i atmosferu grada, a sa ovoga puta prenosimo izuzetne impresije. Koliko god puta da ste obišli Vrnjačku Banju, ovo mesto će vas uvek iznenaditi svojim bogatim kulturnim sadržajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading