SVETSKI PRVACI estetike i antiejdž medicine SUTRA U BEOGRADU

Autor: gradskimagazin.rs

Lifestyle

02.09.2021

16:36

Najveći ovogodišnji evropski kongres estetske medicine počinje sutra u Beogradu i trajaće do 5. septembra.

sesiam.org.rs

 

Naime, Beograd će u periodu od  3. do 5. septembra ove godine biti grad domaći drugog po redu Internacionalnog kongresa estetske medicine pod nazivom “Science of aesthetic” a učešće su potvrdili najeminentniji svetski stručnjaci iz oblasti estetske i antiejdžing medicine.

Za Drugi Internacionalni kongres estetske medicine u organizaciji Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije – Sesiam vlada ogromno interesovanje a očekuje se prisustvo više od 700 doktora iz zemlje i regiona koji će biti u prilici da se upoznaju sa svetskim antiejdžing i estetskim inovacijama koje će im kroz edukacije i predavanja izneti najeminentniji svetski stručnjaci iz ovih oblasti dr Sabrina Fabi i dr Stevan Dayan.

Dr Sabrina Fabi sa više od 50 objavljenih publikacija, više naučnih radova i objavljenih poglavlja u sturčnoj literaturi, neprikosnoveni je svetski lider iz oblasti dermatologije, dok je dr Stevan Dayan, svetski poznat i priznat plastični hirurg, jedan od bestseller autora izdavača NEW YORK TIMES i USA TODAY. Objavio je preko 110 stručnih članaka i 5 knjiga i stalni je član Američke Medicinske Asocijacije (AMA).

-Biće ovo jedan od najvećih i najznačajnih skupova ovakve vrste u ovom delu Evrope i sveta, očekuje se prisustvo više stotina lekara iz Srbije i regiona koji se bave estetskom i antiejdžing medicinom, kaže dr Kristina Davidović iz upravnog odbora udruženja Sesiam, inače i sama vrstan stručnjak iz oblasti urgentne radiologije, neuroradiologije, ali i estetske medicine.

 

- Pored najvećih svetskih imena iz oblasti estetske i antiejdžing medicine, dr Fabi i dr Dayan, naši sponzori dovode Raj Acquillu, trenera iz Velike Britanije, Raula Ćeto-a iz Velike Britanije, Sylwia Lipko-Godlewsku iz Poljske, Olgu Zabnenkovu iz Rusije i mnoge druge. Tu je i Sebastijan Kotofana trenutno najpoznatiji svetski anatom sa kojim smo već ostvarili saradnju na Beogradskoj pozornici, kaže dr Davidović.

Više informacija o samom kongresu, kao i formular za prijavu možete pronaći na sajtu udruženja Sesiam

Komentari (0)

Loading