ZA ŽENE SA OBLINAMA: 10 razloga zašto je bolje imati neki kilogram viška

Autor:

Lifestyle

23.08.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda su magazini prepuni fotografija žena koje su mršave, zategnutog stomaka i maltene bez ikakvih oblina, ali činjenica je da to nije ono za čime se muškarci okreću na ulici.

 

Republika

Foto: pixabay.com

Teško da će muškarci da ostanu ravnodušni na vaše obline

Naravno, sve je stvar ukusa i zato bismo mogli danima da raspravljamo o tome šta je lepo i privlačno.

Dakle, lepota jeste u oku posmatrača, ali činjenica je da su žene sa oblinama nekako skrajnute iz vidljivog sveta u kome se promoviše lepota, što svakako nije slučaj na terenu. Mnogi muškarci će bez oklevanja reči da ih privlače samo dame koje imaju "malo viška". Na sajtu cosmopolitan.hr našli smo 10 razloga zašto bi žene trebalo da budu zahvalne ukoliko imaju obline.

1. Ne morate da bacate novac na umetke za grudnjake. Niti na umetke za guzu. Vi i grudnjak i pantalone imate čime da napunite.

2. Često vas upoređuju sa Dženifer Lopez, Kim Kardašian i Bjonse. Štagod mislili o njima, nemoguće je poreći da su fizički privlačne žene.

3. Mnoge žene ceo život muče muku da dobiju obline, a vi sve to imate zahvaljujući majci prirodi. Ili genima vaše mame.

4. Haljine vam pristaju kao salivene upravo ih razloga što imate čime da ih popunite.

5. Velika je verovatnoća da imate jedinstven stil budući da morate da se pomučite oko pronalaženja idealne odeće i pribeći raznim kreativnim rešenjima.

6. Vaše obline deluje kao droga na veliku većinu muškaraca - nemoguće im je odoleti!

7. Ako je verovati studijama koje su pokazale da žene s velikim guzama imaju povišene količine omega-3 masnih kiselina u telu, a koje su najbitnije za razvoj mozga i moždanih vijuga, verovatno ste inteligentniji od proseka i imaćete inteligentnu decu.

8. Imate dobre šanse za dug život budući da su istraživanja pokazala da masnoće s bokova preventivno deluju na zdravlje arterija. Ozbiljno!

9. Vaše telo je kao stvoreno za ples, a posebno uz zanosne latino ritmove.

10. Idealan ste partner za maženje. Ko bi odoleo mekanoj koži vaše guze, bokova, stomaka i grudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading