KRALJIČINA UNUKA NA MUKAMA: Muž na jahti sa modelima u toplesu dok Eugenija čuva bebu (FOTO)

Autor:

Lifestyle

02.08.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji "sknadal" koji je pogodio britansku kraljevsku porodicu su fotografije na kojima se suprug unuke kraljice Elizabete zabavlja u Italiji na jahti sa zgodnim devojkama kojima njegovo drutvo nije smetalo da se sunčaju i kupaju bez gornjeg dela kupaćeg kostima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ni kraljica nije komentarisala žurku na jahti

Naime, Džek Bruksbank je u Italiju otišao poslovno: da prisustvuje Unicef gala večeri, kao predstavnik jednog od sponzora događaja. Princeza Eugenija, koja je početkom godine postala mama, nije pošla sa mužem i ostala je da čuva sina kod kuće, tačnije u domu koji su koristili Hari i Megan dok nisu otišli za Ameriku.

Međutim, poslovna večera očigledno nije bila dovoljno zabavna, pa je princezin muž rešio da se dodatno razonodi na luksuznoj jahti u društvu lepih devojaka. Paparaci su uspeli da uslikaju neke od njih pa se zna da su mu duštvo pravile manekenka Maria Bučelati i Erika Pelosini, kao i njegova koleginica Rakel Zalis.

 

Podrazumeva se da su modeli maksimalno iskoristili priliku da porade na svom tenu i bile su u toplesu. Ova vesela družina je plovila nekoliko sati, tokom kojih su pravili i pauze za plivanje, a Džek nije propustio priliku da se okupa sa devojkama i uživa u prelepim prizorima oko ostrva Kapri.  

Republika

Foto: Buckingham Palace

Džejk i Eugenija sa sinom

Kada su spazili paparace, manekenke i Bruksbank (koji je takođe bio poprilično go) požurili su da se ogrnu, ali do tada su već nastale fotografije koje su preplavile internet.

Na osnovu ovih paparaco snimaka, tabloidi uveliko pišu o "slomljenom srcu britanske princeze", ali nikakvih zvaničnih komentara od aktera priče, kao ni zvanično sa Dvora nije bilo.

Džek i Eugenija su u vezi više od 10 godina, upoznali su se na zabavi 2010. i od tada su  nerazdvojni. Venčali su se 2018. godine, a roditelji postali početkom ove 2021. godine kada se činilo da su veoma srećni. Možda i jesu, samo fanovi kraljevske porodice se plaše da će ovi snimci možda dovesti i do razvoda. 

U slučaju da se pitate kako izgledaju te manekenke koje su zabavljale princezinog muža, evo je Marija Bučelati:

A evo kako izgleda (otpozadi) Erika Pelosini:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading