ISPOVEST UČITELJICE: Smuvala sam učenikovog tatu, da li sam pogrešila?

Autor: srbijadanas.com

Lifestyle

31.03.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prenosimo vam ispovest učiteljice koja se zaljubila i uplovila u vezu sa jednog od učenika iz njene škole...

RepublikaFoto: pixabay.com
Učenikov tata mi je privukao pažnju

Znam da će me mnogi osuditi zbog ovog što pišem, ali znajte - ja sam ga zaista volela. Lepi inženjer sa stanom u lepom delu Beograda, nežan u ophođenju i strastven ljubavnik.

Upoznali smo se kada je došao na roditeljski sastanak njegovog sina u školu u kojoj predajem. Znala sam da je oženjen, da je dosta stariji od mene, ali od trenutka kada su nam se spojili pogledi shvatila sam da je to - to. Dobro, već duže vreme sam bila sama i žudela sam za muškim dodirom, sigurno je i to imalo uticaja.

To što dobro izgledam mi je pomoglo da privučem njegovu pažnju. Posle jednog viđanja, završili smo kod mene u stanu i imali smo seks koji je trajao satima. On je bio dugo u braku i trebalo mu je malo oduška. 

Nastavili smo da se viđamo i uskoro nam je postalo jasno da je stvar ozbiljna. Njegova žena, inače flegmatična i beživotna osoba, savršeno mirno je primila vest o njegovom zahtevu za razvod.

Rešili su to sporazumno, bez scena i suđenja, a dečak je pripao njoj. Bila sam presrećna što je sve tako lepo počelo za nas dvoje. I uvek sam se trudila da budem najbolja moguća maćeha za njegovog sina, kada je dolazio kod nas. 

Od našeg venčanja prošlo je tri godine i mogu da kažem da su uglavnom prolazile bez većih trzavica. Nisam pogrešila što se njega tiče i i dalje sam osećala ljubav, nadajući se i detetu sa njim. 

Međutim, problemi su baš u to vreme počeli. Njegov sin me je patološki mrzeo i sada je već stasao u mladića. Bio je pun hormona i besa... 

Uvek sam se, posle sklapanja braka koji je nastao iz preljube, plašila da će me stići ona stara "oteto -prokleto". I možda sam mogla da pretpostavim da će me kazna naći kad najmanje očekujem. I stigla je - u vidu njegovog sina. 

RepublikaFoto: We-Vibe WOW Tech/ Unsplash
Naša strasna veza se pretvorila u brak

Kao što rekoh, predavala sam u školi u koju ide njegov sin, a zbog razvoda i svega što se desilo, postao je prilično ogorčen i gnevan mladi čovek. Da li ga je majka pujdala na to, ne znam. Znam samo da sam jednom ušla u toalet u školi i na vratima je flomasterom bilo napisano: "Profesorka Sandra je k*rva". Potrudio se čak i nacrta moj loš portret, sa velikim penisom u ustima.

Dani su prolazili, a ja sam primećivala da me kolege sve više izbegavaju i gledaju ispod oka. Učenici, a pogotovo učenice, su mi se smejale iza leđa kad prolazim. Dečko je širio najgadnije laži o meni i nije propuštao priliku da objasni svim drugarima iz škole da sam ja, prostitutka, uništila brak njegovih roditelja. 

Nekoliko puta sam pokušavala da razgovaram sa njim, ali u njegovom pogledu je bila tolika mržnja da sam se plašila da će me pljunuti. Kada je dolazio kod nas, razgovarao je samo sa svojim ocem. 

Kada sam mužu rekla da to može da nam uništi brak, stao je (očekivano), na njegovu stranu i rekao mi da to rešim kako znam i umem. 

Tako je moja ljubavna bajka postala horor film. Sada razmišljam o razvodu i najradije bih pobegla daleko. Možda sam to i zaslužila?

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading