U JEDNOJ REČENICI: Stanković OTVORIO karte pred Dinamo!

Autor:

Sport

02.08.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deki podvukao šta je najvažnije.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Žreb u Nionu spojio je Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb u plej-ofu srpskog šampiona, a trener crveno-belih Dejan Stanković ocenio je da je "teren merilo svega".

Deki je najpre istakao važnost dvomeča sa Šerifom koji prethodi potencijalnom dvoboju sa Zagrepčanima, koji moraju da eliminišu varšavsku Legiju.

Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi 'klasiko' iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo - rekao je Stanković.

Šef stručnog štaba crveno-belih je istakao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

Svi u plej-ofu su kvalitetni. Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega - dodao je Dejan Stanković.

Podsetimo, Zvezda i Dinamo se nisu sastajali još od kultnog dusle na "Maksimiru" 1990. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Somina

02.08.2021 11:35

Radi se o dva etablirana tima, videćemo ko će proći dalje