ISPOVEST žene u srećnom braku: NE VOLIM muža, ali ga nikada ne bih prevarila

Autor: pult24.info

Lifestyle

02.03.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak je danas institucija na klimavim nogama, što pokazuje sve veći broj razvoda. Međutim, za srećan brak nekada nije potrebno gajiti neograničenu ljubav prema supružniku, a o tome govori svedočenje ove žene...

 

RepublikaFoto: pixabay.com
Poštovanje nekada može da zameni ljubav u braku

Nisu svi brakovi zasnovani na ljubavi i strasti, neki su zasnovani na poštovanju i zajedničkoj želji partnera da izgrade harmoničan život u zajednici. Prenosimo ispovest u celini:

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

"Možda zvuči i smešno i glupo u isto vreme, ali čitav sam život verna čoveku kojeg ne volim. Naravno, ne mislim bukvalno čitav život, ali s obzirom na to da sam se udala sa 19 godina i u braku sam već 30 godina – čini mi se kao da sam čitav život u braku. 

Moj muž nije bio prvi muškarac u mom životu, ali je bio najbolji. Brzo smo se zaljubili i odlučili na brak, tu su došle obaveze, pa deca, pa školovanje... sve je to nekako prebrzo proletelo sve. Volela sam ga, ali ne kao muškarca koji me privlači već kao čoveka dobre duše. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Poštovanje joj je važnije od ljubavi

Oduvek sam želela pored sebe dobrog čoveka, izgled mi nije bio toliko bitan pa mi je brak sa njim izgledao kao odlična ideja. I naš brak funkcioniše sasvim dobro, izuzevši činjenicu da tu nema mnogo strasti. On nije strastvena osoba i nema velike potrebe za tim, a mene jednostavno ne privlači. 

Uvek sam mu bila verna, i dan danas jesam. Ali sve se promenilo kada sam upoznala jednog muškarca na radnom mestu. Tek je započinjao rad u mojoj firmi i kancelarija mu je bila odmah do moje. Prvi put u životu sam osetila tako jaku fizičku privlačnost ka nekome čak i ako se nisam smatrala osobom koja se vodi strašću. 

Kada ga ugledam zamišljam kako bi izgledala ljubav sa njim i sigurna sam da bi to bilo nešto što do sad još nisam doživela. Često se uhvatim kako razmišljam o njemu, zamišljam susrete sa njim i slično. Ali uvek se dozovem pameti i opomenem da od toga nema ništa.

Iako me neka neopisiva sila vuče ka tom muškarcu, ja ću i dalje ostati verna muškarcu kojeg ne volim, ali koji je najbolji muškarac na svetu. Sve ono što je on učinio za mene u proteklih 30 godina ne može se porediti sa nekom vatrenom avanturom sa nekim drugim. Poštujem njegovu dobrotu pre svega i nikada mu ne bih zabila nož u leđa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading