EVO ŠTA MUŠKARCE ČINI LOŠIM LJUBAVNICIMA! Nikad ovo ne radite tokom sek*a, mnogo ćete RAZOČARATI ŽENU!

Autor: Republika

Lifestyle

06.02.2021

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za žene je malo što toliko razočaravajuće nego kad se nađu u krevetu s muškarcem koji im se sviđa samo da bi ustanovile da on i nije baš dobar u seksu. Što to znači?

RepublikaFoto: We-Vibe WOW Tech/ Unsplash

Stručnjak za seks Claire Cavanah podelila je nekoliko saveta kako popraviti situaciju koje su žene navele da im se često događaju, a one nimalo ne uživaju u njima. 

Tokom oralnog seksa koristite samo vrh jezika

 

Claire zaključuje da muškarci ovo često pokupe iz pornića, a poznato je da porno filmovi često nisu najbolje mjesto na kojem možete pokupiti ideje i naučiti tehniku. 

- Odličan oralni seks uključuje više od samo vrha jezika. Za početak pokušajte lizati celom dužinom jezika, a partnerku uvek možete pitati kakva joj tehnika najbolje odgovara. 

Prebrzi rad bokovima poput bušilice

Muškarci ovo možda rade jer se brinu da će izgubiti erekciju ili svršiti prebrzo, no žene često preferiraju sporiji ritam.

Pretpostavljate da će ona svaki put postići orgazam

Vaša partnerka možda neće uvek postići orgazam, ali to nije jedini cilj tokom seksa. Ako oseća pritisak da mora svršiti kako vas ne bi uvredila, to će samo otežati stvari. Razgovarajte s njom i pitajte je u čemu uživa. Mnogim je ženama potrebna stimulacija klitorisa kako bi doživele orgazam. 

 Agresivni ste s klitorisom

Klitoris je kod nekih žena osetljiviji nego kod drugih, ali obično je poželjno početi laganijom stimulacijom pa videti kako ona reagira. 

Ignorišete klitoris

Ovo je jako loš potez jer time partnerki dajete do znanja da vas nije briga za njeno zadovoljstvo. Ako se ne snalazite, radije je pitajte da vas usmeri nego da samo preskočite klitoris. 

 
Ne želite koristiti kondom

Tu nema izgovora. Izbegavate li koristiti kondom, očito je da se ne brinete ni za svoje ni za njeno seksualno zdravlje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading