UHVATILA MUŽA U PREVARI! Uradila je jednu stvar, on je samo prebledeo, nije mogao da veruje šta ga je snašlo

Autor:

Lifestyle

17.04.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da mu je potreban odmor i da ide sam na putovanje

RepublikaFoto: pixabay.com

Jedna 44-godišnja žena javila se terapeutkinji Deidri za pomoć s ljubavnim problemima, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

-  Moj suprug mi je rekao da ima puno posla i da mu je potrebno vreme samo za sebe. Međutim, umesto toga zapravo je bio s devojkom koja izgleda dvostruko mlađe nego on. U braku smo već 18 godina i imamo dva sina, koji sada imaju 16 i 12 godina. Uvek mi je govorio da me voli i seks nam je bio odličan, ali to se sve promenilo pre tri meseca - rekla je ona.

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da mu je potreban odmor i da ide sam na putovanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Primetila sam da je kupio novi telefon, a stari ostavio kući. Odlučila sam da mu proverim poruke i otkrila ljubavne poruke između njega i njegove ljubavnice. Kaže kako joj je poslala poruku i saznala da je ona s njim na odmoru pa je saznala kada se vraćaju i odlučila da ih dočeka na aerodromu. Kada ju je njen suprug video, skroz je probledeo i pao u šok.

- Laže me već godinu dana. Ima seks s njom, a meni dolazi umoran kući. Naravno da mi više nemamo seks i da me više ne dodiruje.

Tužna i slomljena nije znala kako da pređe preko toga, pa je pitala Deidre za pomoć. Deidre joj je odgovorila:

Žao mi je, shvatam da je godina dana laganja i varanja teško za oprostiti. Ovo je prava trauma, ali možete preći preko toga. Idite dan po dan. Budite dobri prema sebi i pustite prijateljima da vas podrže i uteše. Nemojte zaboraviti da se brinete za svoje zdravlje, dovoljno jedite i spavajte. Još uvek imate budućnost, samo nije onakva kakvom ste je zamišljali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading