UDATA SAM, imam dvoje dece, a SPAVAM sa frajerom kog sam upoznala na internetu

Autor: Cosmopolitan.hr

Lifestyle

30.03.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovu avanturu potrebna je dobra logistika, tu je osećaj krivice, ali on nestaje kada se oseti zabranjen užitak. Evo ispovesti žene koja je otkrila svoju strogo čuvanu ljubavničku priču...

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash
Jednom nedeljno ljubavnici imaju sastanak

Pošto je njena "avantura"  i dalje, ova dama je ostala anonimna, ali je olakšala dušu tako što je ispričala svoju priču. Evo kako je sve počelo:

"Prvi sam put prevarila muža pre dve godine. Drugarica je slavila devojačko veče u klubu s mnogo pića i mnogo plesa s uskim krugom prijateljica. U jednom trenutku sam shvatila da me vrlo zgodan i mlad frajer guta pogledom. Prišao mi je i posle te večeri videli smo se još nekoliko puta. Strašno mi je i da priznam koliko sam malo krivice osećala nalazeći se s njim. Umrla bih od tuge da moja deca saznaju šta radim. Bio je to neplaniran rizik, ali svejedno sam ga nastavila viđati. Dečko iz kluba je inicirao, ali ja sam spremno prihvatila igru.

U braku sam sedam godina i imam dvoje klinaca. Čini mi se kao da smo se suprug i ja totalno isključili iz našeg braka. Nema više seksa, a ne sećam se kad smo se posljednji put zagrlili i poljubili. Ne držimo se ni za ruke. Jedino o čemu razgovaramo su stvari oko kuće ili ko će izneti smeće. Dakle minimalna svakodnevna konverzacija. Nekoliko sam puta pokušala na to da ga upozorim, da mi treba više pažnje, ali ništa se ne menja, a ja sam umorna od traženja. Uz sve to, on se i fizički dosta zapustio.

RepublikaFoto: pexels
Svake srede piju vino posle strasti

Kad mi je drugarica rekla za stranicu na kojoj udate žene i oženjeni frajeri traže zabavu sa strane, istog sam dana napravila profil. Tako sam upoznala Tomicu, frajera s kojim se već mesecima jednom nedeljno seksam. On ima 35, oženjen je, ima troje dece, kaže da njegova žena ne uživa u seksu i stalno mu prigovara.

Patimo zbog dece

Mislim da bismo i Tomica i ja trebalo da se razvedemo – ne da bismo bili zajedno, nego zato što je cela situacija smešna. Ali zbog dece smo ostali u brakovima. Sa suprugom sam pokrenula privatni biznis, što nas dodatno veže. Ali reč razvod polako je počela da se pojavljuje u našim razgovorima.

Svake srede, dok mi je mali u vrtiću, a kći u školi, provedem neko vreme s Tomicom. Nađemo se u hotelu koji je na pola puta od njegovog posla do moje kuće. Koristimo messenger za dogovor i istog trena kad se dogovorimo, obrišem istoriju razgovora. Tokom nedelje znam da mu pošaljem svoju sliku pod tušem ili na krevetu, ili fotku mojih grudi – da ga malo zagolicam. Obožavam to da radim, pogotovo ako znam da je na sastanku – nije fer prema njemu, ali me zabavlja.

Svake srede ujutro obučem decu, a potom sredim sebe. Noć pre stavim masku na lice, depiliram bikini zonu, a ujutro obrem noge i stavim losion bez mirisa. Tomica ne želi da koristim ikakve mirise da njegova žena ne bi nešto osetila. Decu ostavim u vrtiću i školi, navratim do kancelarije i javim se suprugu, a potom izmislim da imam neke obaveze. On nikada nije postavljao dodatna pitanja. Tomica uvek prvi dođe u hotel, a plaća gotovinom. Pošalje mi SMS s brojem sobe i stoji pokraj vrata čekajući da me skine iste sekunde kad uđem.

Ne koristimo kodome jer sam na pilulama, a za Tomicu sam pouzdano sigurna da nema nikakvu seksualno prenosivu bolest. Čekanje srede dosta je naporno oboma pa seks zbog toga zna da  bude vrlo žestok, čak i grub – žestoki poljupci, povremeno pljeskanje rukom po guzi, pa i više... Zato nijedno od nas nema dugačke nokte. Dogodilo mi se da dođem kući s crvenim otiskom Tomičine ruke na guzi – da je muž shvatio, okrivila bih neku prijateljicu.

Vrući susreti

Nakon što svršimo, u krevetu otvorimo bocu vina i gledamo Jutjub. Zanimljivo – gledali smo i moju i njegovu decu, koje smo snimili mobilnim telefonima. I da budem totalno iskrena, znali smo da razgovaramo o njegovoj supruzi i o mom mužu – zvuči pomalo nadrealno, ali jesmo. Često ponovimo seks, čak nekoliko puta – uza zid, na krevetu, na komodi, u kupatilu, ja na njemu, on na meni... govoreći jedno drugome koliko ga želimo. Dan nakon toga nikada nisam išla u teretanu jer sam bila iscrpljena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Muž ništa ne primećuje jer ga ne interesujem

Ritual za rastanak Tomičino je tuširanje i pomorandžu koju bi pojeo. Kaže da ona poništava sve mirise na njegovoj koži i usnama, i seksa i mene. Meni takvi rituali ne trebaju – suprug mi je toliko nezainteresovan da se uopšte ne može setiti kako sam mirisala, a kamoli da vidi promenu. Odvezemo se kući, a putem drugarici pošaljem poruku da je sve u redu. Tomica mi zna poslati poruku da je sve u redu, da je umoran, da je bilo fantastično, da jedva čeka sledeći susret...

Niko to ne primeti, ali čini mi se da sam sredom uveče opuštenija i ljubaznija. U krevet odlazim potpuno iscrpljena. Već neko vreme muž spava u drugoj sobi – užasno hrče. Iz kreveta znam da pošaljem Tomici poruku, ali samo ako sam sigurna da nema opasnosti, odnosno da mu žena nije kod kuće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mile

03.04.2021 16:55

Crkla da Bog da....