OBORITE S NOGU SVAKOG MUŠKARCA: Uz ovih 5 jednostavnih trikova postaćete NEODOLJIVE!

Autor:

Lifestyle

08.03.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbijanje i nezainteresovanost muškarca ne prijaju nijednoj ženi. I pored toga, sigurno se dešava da više vremena posvetite šari na čarapama koje ćete obući na dejtu, a da svoju zanimljivost, šarm i širok osmeh ostavite kod kuće.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Da se to nikako ne bi desilo, pratite ovih 5 jednostavnih trikova, postanite prava zavodnica i oborite ga sa nogu.

Ne glumite već budite ono što jeste

Prva i najvažnija stvar koja se često zaboravi glasi: BUDITE SVOJE! Potrebno je da dozvolite osobi koja vas zanima da vas takvu i zavoli. Idealno je da težite da uvek budete najbolja verzija sebe, ali nikako da budete po svaku cenu neko ko bi se njemu dopao i da zaboravite ko ste. Ako mu se ne dopadate takvi kakvi jeste, lažnom slikom o sebi ga sigurno nećete pridobiti.

Izrazite svoje mišljenje

Ništa nije muškarcima privlačnije od žene sa stavom! Ako smatrate da je prešao granicu ili ako se jednostavno ne slažete sa rečenim, istupite i jasno mu stavite do znanja da niste samo lepa pojava. Svi pravi muškarci se dive ženama sa karakterom, koje znaju da razmišljaju svojom glavom i koje bez drskosti znaju da se izbore za ono što smatraju važnim.

Pokažite da vam je udobno u svojoj koži

Gotovo da nijedan muškarac ne može da odoli devojci koja zrači samopouzdanjem. Devojka koja će kroz prostoriju proći uzdignute glave, ne mora biti u uskoj i kratkoj haljini da bi bila primećena. Kad se osećate dobro u svojoj koži i volite sebe, tada ćete pleniti i osvojiti ga svojim neodoljivim šarmom.

RepublikaFoto: Photo by Djim Loic on Unsplash

Ohrabrite ga ljubaznošću i osmehom

Budite dovoljno ljubazne da prihvatite njegove šale, koje možda i nisu preterano smešne, ali mogu probiti led. Nasmejte se, kažite nešto lepo, zainteresujte se za oblasti u koje se razume najbolje i pohvalite neki njegov gest. Budite spontane i ohrabrite ga da se otvori i da stekne utisak da pored sebe ima osobu koja ume i da sluša, ne samo da priča. Tako će vam biti prijatnije, posebno ako ste na prvom sastanku.

Budite zabavne i pokrenite njegovu ennergiju

Muškarci obično smatraju da su žene pasivne i da vole samo ispijanje dugih kafa, izležavanje na suncu i šoping. Pokažite mu da ste autentične i preložite aktivnosti koje će vas pokrenuti i zabaviti. Ako volite izazove i smatrate da bi se on mogao nositi sa njima, predložite zajedničko skakanje padobranom ili neke slične adrenalinske aktivnosti, koje će ga prodrmati i učiniti da vas prihvati kao zanimljivu osobu punu energije, koja ume da pokrene inicijativu i ne dozvoljava da odnos bude monoton i dosadan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading