ANA IVANOVIĆ OTKRILA tajnu uspešnog treninga I POKAZALA kako se to radi (FOTO + VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.07.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više nego uspešne karijere u svetu tenisa, koji je zadivila i svojom lepotom, Ana Ivavović nastavlja da oduševljava ljude širom planete postovima na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Ana Ivanović na današnjem treningu

Mladalački izgled i vitak stas Ana ima i zahvaljujući redovnom treningu, o čemu svedoči njene brojne fotografije na Instagramu.

Naša slavna teniserka je i danas imala trening, posle koga je imala osmeh na licu, a fotografiju iz teretane je podelila sa pratiocima na Instagramu.

Osim toga što na fotki možemo da vidimo zgodnu mamu dvoje male dece, supruga Bastijana Švajnštajgera je otkrila i motivacionu mantru koja joj pomaže da lakše i bolje trenira.

- Skloni smo da se forsiramo previše i da budemo previše oštri prema sebi. To može da ima za posledicu frustracije i demotivaciju kada je vežbanje u pitanju. Potrudite se da UŽIVATE dok vežbate, takođe. Budite ponosni što radite nešto za sebe - posavetovala je Ana Ivanović svoje pratioce na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Osim ove današnje poruke, Ana često ostavlja motivacione poruke. Jedna od onih koje je redakcija portala Republika.rs izdvojila za vas je i:

- Male navike u kombinaciji sa fokusom na konačni cilj na kraju donose uspeh o kome sanjate. Vi to možete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Osim redovnog vežbanja, zgodna mama redovno vodi računa i o svojoj mentalnoj higijeni, pa odvaja vreme i za meditaciju. Na jednoj od fotografija na kojoj meditira nam poručuje:

- Odvojite momenat da se povežete sa sobom. Povežite se sa svojim navikama. Budite više svesni. Budite otvorenijeg uma. Ovo telo je jedino koje imate. Dobro ga čuvajte - savetuje gospođa Švajnštajger.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Na kraju, otkrivamo i jedan od treninga koji je Ana podelila sa svojim pratiocima kao "Fitnes izazov".

- Ne morate da vežbate punom parom svaki dan. Radite pametno! Ovog jutra sam radila laku jogu i dodala nekoliko udaha i izdaha da isprogramiram um za današnji dan. Za mene je savršena rutina da se dođe do idealne fizičke i mentalne snage za bilo koji tip vežbanja - zaključila je Ana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading