KONAČNO STIGLO REŠENJE! ONE su VEČITI PROBLEM svih žena čim pomisle na leto: Ovu smešu UTRLJAJTE U KOŽU, strije će NESTATI!

Autor:

Lifestyle

19.04.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim pomislite na leto i lepo vreme, prvo što ženama pada na pamet je - šta ću sa strijama? Problem, koji muči može se lako rešiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamrs
Foto: Ilustracija

Javljaju se zbog raznih faktora - nakon velikog gubitka kilograma, gojenja, ali se često javljaju i u toku trudnoće. Međutim, i mršave osobe njih mogu imati, zbog nepravilne ishrane.

Srećom, mnogi prirodni melemi mogu da pomognu u rešavanju ovog problema.

Ovi melemi se nanose nakon tuširanja tako što se lagano utrljaju u kožu kružnim pokretima. Ukoliko ih koristite redovno, u trajanju od najmanje 2 meseca, primetićete kako strije lagano nestaju.

Melem od ulja kajsije

  • pola šoljice šea putera
  • pola šoljice kokosovog ulja
  • 6 kašika ulja kajsije
  • Pola kašičice sušenog korena đumbira

Priprema:

Sušeni đumbir i ulje kajsije stavite u posudu, sačekajte da se ugreje i držite 30 minuta na srednje niskoj temperaturi, kako bi đumbir pustio sva lekovita svojstva.

Zatim procedite, a nakon toga vratite ulje u posudu i dodajte šea puter i kokosovo ulje. Zagrejte dok se ne rastopi i dobro mešajte. Kada dobijete melem, sklonite sa šporeta i sipajte u staklene posude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading