SALO NA VRATU JE GUŠILO: Godinama nije izašla iz kuće zbog DEBLJINE, a njen partner je nakon operacije ovako ZLOSTAVLJAO!

Autor: M.Ognjenović

Lifestyle

06.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je našla utehu u hrani.

SALO NA VRATU JE GUŠILO: Godinama nije izašla iz kuće zbog DEBLJINE, a njen partner je nakon operacije ovako ZLOSTAVLJAO!

Foto: youtube/printscreen/TLC

Lupi Samano je žena koja nije izlazila iz kuće deset godina. Ona se godinama borila sa viškom kilograma, jer kako kaže - bila je zavisna od hrane. 

Kada se pojavila u jednoj od emisija na TLC-u, otkrila je kako izgleda život gojaznih žena. 

Kada ih je napustio otac okrenula se hrani. Na taj način je odradio odbrambeni mehanizam da se suoči sa traumom. Još se u ranom detinjstvu susrela sa dijabetičkom komom, a kasnije je tokom godina sve više upadala u problem sa hranom. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/TLC

Od ranog detinjstva se borila sa kilogramima

 

Lupe je zbog težine boluje od dijabetesa, otkazivali su joj i bubrezi, te je kako je navela izgubila potpuno motivaciju da uradi bilo šta dobro za nju. 

Kada se udala, postala je potpuno zavisna od svog muža. On je obavljao sve dužnosti, počev od kupovine, sređivanja kuće, kupanja nje...

- Sve što radim je jako teško. Izgubila sam motivaciju, moje telo se raspada. Moja težina je uticala na moje srce, bubrege, noge. Osećam se bezvredno - rekla je ona. 

Gušila se od sala na vratu 

Njeno salo na vratu je počelo da je guši, a oni nije mogla da napravi ni deset koraka. To je bila prekretnica, kada je shvatila da mora pomoći sebi! Ubrzo nakon toga je dobila pomoć u vidu rijalitija gde se dodeljuje doktor koji određuje sasmo stanje te ga prati. 

Odmah je krenula na intenzivnu dijetu i režim vežbanja, a ubrzo je uspela da se kvalifikuje za gastrični bajpas, gde joj se drastično smanjio želudac. 

- Možda nisam tamo gde sam zamislila da ću biti, ali se zahvaljujem Bogu na snazi koju mi je dao da prođem kroz svako iskušenje i nevolje sa kojima se suočavam - rekla je Lupi. 

Sada se njeno zdrastveno stanje totalno promenilo jer živi potpuno drugačije i mnogo zdravije. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/TLC

Lupe i njen partner su se razišli nakon njenog oporavka

 

Kada se potpuno oporavila od operacije, odlučila je ostavila njenog partnera jer je shvatila da je zlostavljao. Samo nekoliko dana nakon operacije je terao da ima intiman odnos sa njim. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/TLC

Lupe je sada smršala i živi normalnim životom

 

Rijaliti zvezda sada izgleda potpuno drugačije i puno zdravije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading