DANIMA JU JE SVRBELO "TAMO DOLE", NIJE NI ZNALA DA JOJ SE BLIŽI SMRT: Podmuklu BOLEST je pripisivala običnom UMORU, sve do JEDNOG momenta!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.11.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nagovor porodice je otišla na pregled kod doktora.

DANIMA JU JE SVRBELO "TAMO DOLE", NIJE NI ZNALA DA JOJ SE BLIŽI SMRT: Podmuklu BOLEST je pripisivala običnom UMORU, sve do JEDNOG momenta!

Foto: facebook/printscreen/Stacey Rigby Middleton

stejsi

Stejsi (41) je policajka koja je vodila računa o zdravoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Ipak, u jednom periodu joj se učinilo da je jako naduvena, jer danima nije mogla da ide u toalet.  

Verovala je da nije ništa strašno i da njen zatvor ima veze sa tim što ona svako jutro za doručak jede jaja. 

Nakon četiri dana je imala veliku nuždu, te je tada primetila krv na toalet papiru. Misleći da je to normalno, brzo je zaboravila, ali se njena porodica zabrinula.

 

 

Kako bi ih umirila, otišla je kod doktora na redovnu kontrolu na kojoj joj je predloženo da odmah uradi analize krvi i same stolice, radi prevencije. 

Rezultati su sve promenili

Stejsi je bila šokirana kada joj je rečeno da ima tumor debelog creva, u drugom stadijumu, veličine četiri centimetra! Rečeno joj je tada da će živeti najduže do dve godine. 

Samo nekoliko dana posle uspostavljene dijagnoze, Stejsi je otišla višečasovnu operaciju kako bi se tumor otklonio, zajedno sa 17 centimetara creva. 

- Kada sam otkrila da imam tumor, osećala sam se prazno. Pomislila sam samo koliko malo godina imam, moram li da umrem? - rekla je ona. 

Policajka se nikada nije osećala bolesnom, nije bila podložna ni prehladama.

- Nikada nisam bila bolesna, malaksala... Ti dani pre same dijagnoze bili su stvarno čudni. Ipak, mislila sam da je sve do ishrane. Promenila sam ishranu, krenula na dijetu, bila sam uverena da se o tome radi - dodala je. 

Osim promene što se tiče vršenja velike nužde, osetila je i druge simptome: 

  • ekstremni umor
  • svrab u predelu zadnjice
     

- Bila sam umorna mesecima, sada kada se oporavljam i od operacije ne osećam toliki umor - rekla je. 

- Jedini simptom bio je jak svrab u predelu zadnjice. Često se to događalo dok sam vežbala, ali sam pomislila da sam se samo oznojila i da mi helanke ne odgovaraju - dodala je. 

Ni u jednom momentu nije ni pomislila da nešto nije u redu sa njom.

Sada čeka da vidi da li se tumor proširio i da li joj je potrebno dalje lečenje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading