ŽALILA SE NA BOLOVE U STOMAKU: Kada su je lekari OTVORILI ostali su skamenjeni - bilo je u njenom želucu i teško skoro 2 KILOGRAMA!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je nešto najbizarnije što ćete danas čuti.

ŽALILA SE NA BOLOVE U STOMAKU: Kada su je lekari OTVORILI ostali su skamenjeni - bilo je u njenom želucu i teško skoro 2 KILOGRAMA!

Foto: Shutterstock

Lekari su sigurno čuli različite razloge i naišli na teške slučajeve odnosno pacijente, ali nije lako tako nešto meriti sa ovim. Naime, i ovoga puta doktori su imali pune ruke posla kada im je u bolnicu došla žena koja se žalila na bol u stomaku. Kroz glavu vam mogu proći različiti uzroci bola, ali niko se ne seti nakita. I dok možda mislite kakve tačno veze ima nakit sa bolom u želucu, da ima velike veze!

Lekari su u bolnici u Indiji doživeli pravi šok kada je 26 - godišnja Runi Khatun došla zbog bolova u stomaku. Njeno stanje je bilo alarmantno - bila je slaba i iscrpljena, a nakon pregleda otkriveno je da je u njenom želucu bila skrivena prava riznica - čak 69 lančića, 80 minđuša, 46 kovanica, ručni sat, četiri ključa i još raznih metalnih predmeta. Ova neobična situacija zahtevala je hitnu operaciju koja je trajala sat i 15 minuta, piše "Dejli mejl".


Krađa i gutanje nakita 

Pacijentkinja je priznala da je progutala sve ove metalne predmete koje je ukrala iz bratove prodavnice. Ova činjenica je izazvala zaprepašćenje kako medicinskog osoblja, tako i javnosti. Kako je došlo do toga da mlada žena razvije ovakvu vrstu zavisnosti i šta je bio okidač za ovakvo ponašanje, ostaje da istraže stručnjaci sa psihijatrijskog odeljenja.

Foto: pixabay.com

Lekari u Indiji zaprepašćeni kada su saznali da je žena progutala nakit


Brza reakcija medicinskog tima

Lekari su odmah reagovali na ovu neobičnu situaciju i Runi Khatun prebacili su na psihijatrijsko odeljenje radi daljeg praćenja i lečenja. Ovaj slučaj će svakako zahtevati pažljivo praćenje i terapiju kako bi se razumeli uzroci i posledice ovakvog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading