ZBOG MLADOLIKOSTI JELENA ROZGA STROGO POŠTUJE OVA TRI PRAVILA: Budila se natečena i sa bolovima u mišićima, zato UVEK PRATI SLEDEĆE SAVETE!

Autor:

Lifestyle

30.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Rozga brine o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

ZBOG MLADOLIKOSTI JELENA ROZGA STROGO POŠTUJE OVA TRI PRAVILA: Budila se natečena i sa bolovima u mišićima, zato UVEK PRATI SLEDEĆE SAVETE!

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Jelena Rozga pleni energijom, lepotom i elegancijom gde god da se pojavi. Ona je sinonim za mladolikost zbog čega se mnogi pitaju šta je tajna njenog savršenog izgleda. Mnogi će reći savršeno ne postoji, ali ako je tako, onda je ona bar blizu toga.

Da bi održavala svoj fizički izgled godinama istim, poštuje tri stroga pravila, odnosno nikada ne odstupa od njih. Reč je o ishrani, spavanju i akoholu.

Da podsetimo, Rozga godinama boluje od štitne žlezde što zahteva poseban način ishrane, kao i od tahikardije koja se obično javlja zbog problema sa štitnom žlezdom, anemijom i stresom.

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga ima probleme sa štitnom žlezdom

- Uvek se bojim kakva ću se probuditi, verovatno znate kakvi su problemi kada imate hašimoto, kada nalazi nisu najbolji. Nekad se probudim jako natečena. Imam dobrih i loših dana, sada nisam najbolje, terapiju su mi dali lekari, nadam se da će biti bolje. Ja nemam štitnu, imam upalu - hašimoto, koja je meni pojela štitnu. Nisam osoba koja paniči i dugo se borim sa tim, već 14, 15 godina sam na terapiji, a opet kad se takve situacije dese... - kaže i poručuje da je važno boriti se:

- Osećam da nisam dobre volje, čudna sam, non - stop sam umorna, spava mi se, bole me mišići i odmah odem na kontrolu - rekla je ona u intervjuu za "Informer".

Jednom prilikom Jelena je otkrila da je za njen izgled zaslužna i dobra genetika, ali i život pored mora, verovatno misleći na ishranu zasnovanu na morskim plodovima i laganijem jelovniku.

Foto: printscreen

Jelena Rozga gostovanje u emisiji

- Sigurno je ta Dalmacija, more, Split, a isto tako moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Ja se dobro osećam što je najbitnije od svega, tu i tamo me malo ze*aju problemi sa zdravljem - istakla je jednom za medije.

Takođe, Rozga je ispričala jednom prilikom da puno spava i ne konzumira alkohol kao i da je najviše okružena svojim bliskim ljudima kako bi izbegavala sve potencijalno stresne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading