ŠEŠELJ JE OVAKO POBEDIO RAK: Da bi sačuvao zdravlje svaki dan pije OVO, a leti jede čak KILOGRAM dnevno ove voćke!

Autor:

Lifestyle

28.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Šešelj uspeo je da pobedi rak na debelom crevu.

ŠEŠELJ JE OVAKO POBEDIO RAK: Da bi sačuvao zdravlje svaki dan pije OVO, a leti jede čak KILOGRAM dnevno ove voćke!

Foto: Tanjug/N. ANĐIĆ

Kada je Vojislav Šešelj otkrio od čega boluje bio je siguran da će bolest pobediti. U borbi protiv bio je istrajan, što je na kraju dovelo do pozitivnih ishoda. Prvo je bolovao od srčane bolesti.

- Prvo su išli elektro šokovi u nekoliko navrata i one normalne doze i to nije uspelo. Onda sam išao na ablaciju, to je kada ti uđu u srce elektrodom nekom i spaljuju neke tačke u srcu koje bi mogle da izazovu aritmiju i tahikardiju - priseća se Šešelj i objašnjava da su ugradili defibrliator.

Ipak, nakon toga i kasnije raka debelog creva, a potom i hemioterapije on se oporavio, ali istakao je da je veliku ulogu igrala i ishrana. 

- Ono što su mi doktori prepisivali ja sam se striktno držao toga. Počeo sam da koristim neke stvari za koje sam zaključio da mogu biti korisne na primer vitamin B17, to je na bazi kalumcijanida , to je ekstrakt semenki kajsija - počeo je on svoju priču na Hepi televiziji.

Foto: printscreen/TV Happy

Vojislav Šešelj bolovao je od raka creva

Ističe da je uzimao koštice kajsija godinu i po dana, a potom je pravio pauzu i posle je koristio još šest meseci.

- Čajeve nikad nisam uzimao. Koristio sam svako jutro, i danas redovno četiri gutljaja sibirske aronije, matičnog soka. Uzimam svako jutro, to i dalje radim verovatno ću to uzimati do kraja života. Onda, svako jutro dva decilitra soka od cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Obavezno, svako jutro.  Radnim danima cedim sedam pomorandži. Kada je sezona trešanja , uzimam velike količine trešanja, onda jagoda, kajsija, ali najvažnije u toku leta što više smokava. Ja sam  jeo više od kilogram svežih smokava dnevno, to mi je lično nabavljao profesor Milovan Bojić iz Crne Gore - kaže i objašnjava da mu ta količina šećera nije smetala, ali se od istog ugojio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

28.09.2023 19:02

Nije ga htela zemlja.