SIMPTOME TUMORA OSETIO JE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Ponašao se ovako, a žena je odmah znala da nešto nije u redu - BIZARNI SIGNALI

Autor: N.J.

Lifestyle

07.07.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U krevetu je postao znatno drugačiji, a nakon toga dijagnostikovan mu je tumor mozga.

SIMPTOME TUMORA OSETIO JE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Ponašao se ovako, a žena je odmah znala da nešto nije u redu  - BIZARNI SIGNALI

Foto: shutterstock

Šon Tarner pretrpeo je ozbiljnu promenu ličnosti nakon postavljanja dijagnoze tumora mozga. Osim stresa i straha koji je doživeo, to nije bilo jedino. Njegovu promenu u ponašanju osetila je i supruga jer je simptome imao i tokom intimnih odnosa.

Tridesetosmogodišnji muškarac postepeno je gubio čulo mirisa i vida što je moglo odmah da ukaže da postoji zdravstveni problem. Test koji je njegova supruga zakazala nije prošao ni približno onako kako je očekivano. Skener je pokazao da je reč o tumoru, operacija je odrađena 2014. godine i prošla je uspešno. Objasnio je kakve promene je doživeo:

- Doživeo sam promenu ličnosti. Inače sam opušten i ležeran, imam dosta energije. Učinci tumora učinili su me stvarno umornim sve vreme, stvarno napaljenim i agresivnim. Iskreno govoreći, kad sam saznao, nije se činilo stvarnim. Cela moja porodica i prijatelji bili su toliko zabrinuti zbog toga da se nisam osećao sposobnim da pokažem slabost ili da me to uznemirilo. Imao sam pozitivan stav i iskreno sam verovao da ću biti dobro, ali iznutra sam bio prestravljen. Verujem da su ostali samo mali tragovi, a zbog toga bio sam na radioterapijama 2020. godine.

Foto: pixabay.com

Mozak

Tumori mozga mogu da podstaknu promene ličnosti, pogotovo ako se nalaze u prednjem režnju mozga, koji reguliše ličnost i emocije. Uobičajene promene kod tumora mozga uključuju povećanu razdražljivost, agresiju, zbunjenost i zaboravnost, kao i promene raspoloženja te i nedostatak interesa i motivacije.

Ipak porodica Tarner još jednom susrela se sa tumorom, kada je 2018. godine Šonova majka obolela od glioblastoma - brzorastućeg i agresivnog tumora na mozgu, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading