KONGRES ESTETSKE MEDICINE: Beograd okupio najveće SVETSKE STRUČNJAKE

Autor: pressserbia.com

Lifestyle

22.09.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni grad Srbije ugostio je vodeće svetske stručnjake i to na Drugom internacionalnom kongresu u oblasti estetske medicine “Science of aesthetic” organizovanom od strane Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije SESIAM, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Zdravstvenog Saveta Srbije.

Republika

Foto: sesiam.org.rs

Kongres kao prilika za edukaciju domaćih stručnjaka

Estetski događaj sezone doveo je u Beograd vrsne stručnjake iz oblasti estetske i antiejdžing medicine pa su se pred više od 700 lekara iz Srbije i regiona, u ulozi predavača našli Dr Steven Dayan, plastični hirurg Univerziteta “DePaul” u Čikagu i Dr Sabrina Fabi sa Univerziteta u Kaliforniji u San Dijegu.

 

 

Učešće u događaju koji je Beograd promovisao u prestonicu estetike uzela su i brojna druga planetarno poznata imena među koji su dr Raj Acquilla, dr Olga Zabnenkova, dr Raul Cetto, dr Sylwia Lipko Godlewska i dr Christoph Martschin.

Kongres je otvorila predsednica SESIAM udruženja, dr Kristina Davidović koja se tom prilikom zahvalila prisutnima na podršci koju je isti imao od strane sponzora, predavača i svih koji su se odazvali pozivu.

 

 

Ceo događaj, od otvaranja, preko live prenosa i radionica, do samog zatvaranja mogao je da parira najprestižnijim estetskim skupovima u Monako, Parizu i Majamiju, a uspešnoj realizacji umnogome je doprinela podrška koju su kongresu pružili prestižni svetski brendovi Allergan Aestheticsa an Abbvie Company, Merz Aestheticsa I Teoxana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading