U KESI ZA ĐUBRE PRONAŠLI SU IZMUČENU I SKORO MRTVU ŽIVOTINJU: Zbog njegovog oporavka PLAČE ceo svet, samo da ga vidite (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplakaćete zbog ovog videa.

U KESI ZA ĐUBRE PRONAŠLI SU IZMUČENU I SKORO MRTVU ŽIVOTINJU: Zbog njegovog oporavka PLAČE ceo svet, samo da ga vidite (VIDEO)

Foto: instagram video/vishuu_1439

Video koji nam jasno pokazuje kako ima dobrih, ali i loših ljudi u svetu. Kućni ljubimci su prava odluka za decu koja su jedinci ili jedinice, da razvijaju ljubav i druga nežna osećanja prema drugom biću. Takođe, deca koja su rasla sa životinjama su mnogo obazrivija i pažljivija, ali i srećnija što je do sada više puta i dokazano.

Ali, ako volite kućne ljubimce i generalno životinje, ovaj video vam se neće dopasti. Zbog onoga što je neko u stanju da uradi jednoj životinji, mnogima će poći suze.

Video koji je osvanuo na Instagramu prikazuje psa koji se našao u kesi za đubre, izmučen, prljav i tužnog pogleda. Kada ga je muškarac izvadio on je imao tužan pogled te je odmah postalo jasno da njegov dosadašnji, pseći život nije bio ni blizu lepog i idealnog.

Foto: instagram video/vishuu_1439

U kesi za đubre pronašli su skoro mrtvu životinju

Kada psa vade iz kese na početku izgleda kao da je u pitanju plišana igračka. Ne pomera se i ne raguje na ljudski dodir neko vreme.

Ipak, neko je odlučio da ga spasi i brine se o ovoj preslatkoj, umiljatoj životinji. Na kraju videa, prikazan je oporavak psa. Prvobitno, on nepomično leži dok mu osoba daje vodu na špric, tek nakon drugog šprica životinja je ragovala i probudila se.

Nakon toga, životinja je podigla glavu i pojela kesu pseće hrane koju su pripremili za nju.

Na kraju videa, vidimo kako se neko pobrinuo za izmučenu životinju, te može da hoda i raduje se svakom obroku.

U nastavku pogledajte video oporavka psa:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading