MUŠKARCI SU SAMO ANONIMNO PRIZNALI ŠTA ŽELE U KREVETU OD PARTNERKE: Nemaju petlju da traže OVO, a mnogo vole!

Autor:

Lifestyle

26.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivene najveće muške fantazije - pripremite se da budete iznenađene!

MUŠKARCI SU SAMO ANONIMNO PRIZNALI ŠTA ŽELE  U KREVETU OD PARTNERKE: Nemaju petlju da traže OVO, a mnogo vole!

Foto: Shutterstock

Žena zavodi muškarca

Brojni muškarci širom sveta koriste jednu aplikaciju kako bi anonimno podelili svoje se*sualne maštarije i želje. Ova platforma im pruža mogućnost da otvoreno govore o svojim fantazijama, a neki od njih su odlučili da podele šta bi voleli da isprobaju sa svojim partnerkama u krevetu.

Želja za inicijativom

Jedna od zajedničkih tema među muškarcima je želja da njihove partnerke preuzmu inicijativu u se*sualnom odnosu. Neki od njih su izrazili želju da žene više iniciraju intimne aktivnosti, dok su drugi istakli da bi voleli da partnerke preuzmu dominaciju u krevetu. Ova otvorena želja za promenom tradicionalnih uloga može biti zanimljiva tema za dalju analizu uloge rodne ravnopravnosti u intimnim odnosima.

- Voleo bih da je moja devojka dominantnija u krevetu - kaže anonimni momak, dok drugi dodaje da bi želeo da isproba vezivanje sa svojom suprugom, ali da se ona "uvek plaši" da malo "začine" stvari, piše "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Šta muškarci žele u krevetu, a plaše se da kažu

Drugi muškarac iznosi želju da njegova partnerka bude glasnija tokom odnosa, kao i da se više angažuje umesto da uvek on pravi prvi korak. Ova želja može biti povezana sa željom za većom emotivnom i fizičkom povezanošću tokom se*sa, te otvorena komunikacija između partnera može pomoći u ostvarenju ovih želja.

- Ne znam kako da kažem ženi da bih voleo da probam se*s sa muškarcem - priznao je jedan, a drugi bi voleo kada bi njegova žena bila malo grublja u krevetu.

Među maštarijama muškaraca našla se i želja jednog da gleda svoju ženu sa drugom ženom, dok bi jedan od njih želeo da ga žena prevari, a zatim mu ispriča sve o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading