ONA SEDI GOLA, DOK SE ON DRŽI ZA KAMERMANA: Ne biste verovali koliko bizarno izgleda snimanje INTIMNIH ODNOSA (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.05.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje scena intimnih odnosa zahteva posebnu vrstu posvećenosti i profesionalizma kako bi se postigao željeni efekat na ekranu.

ONA SEDI GOLA, DOK SE ON DRŽI ZA KAMERMANA: Ne biste verovali koliko bizarno izgleda snimanje INTIMNIH ODNOSA (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/ Interesting Things

Internetom je nedavno počeo da kruži video snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. U pitanju je snimanje scene intimnih odnosa sa seta filma ili serije, koje pokazuje koliko se realnost razlikuje od onoga što vidimo na ekranu.

Na snimku se vidi kamerman koji snima glavnog glumca, koji učestvuje u sceni se*sa, dok stoji na krevetu iznad njega i snima ga odozgo. Glumac, čiji su samo intimni delovi pokriveni, simulira vođenje ljubavi "u prazno", dok glumica sa kojom vodi ljubav u sceni sklupčano sedi pored njega na krevetu u donjem vešu i posmatra šta radi.

Reakcije na snimak

Nakon što je video objavljen na društvenoj mreži X, brzo je postao viralan, prikupivši gotovo 400 hiljada lajkova i brojne komentare korisnika. Mnogi su izrazili iznenađenje i oduševljenje zbog toga što su imali priliku da vide kako zapravo izgleda snimanje scena se*sa za film ili seriju. 

Video pogledajte OVDE.


Realnost iza ekrana

Ovaj video nam pruža uvid u to kako se snimaju scene se*sa za filmsko platno. Dok gledaoci obično vide samo krajnji proizvod - glumce u strasnim scenama intimnosti - ovaj snimak otkriva da se iza kulisa radi o pažljivo režiranoj i tehnički zahtevnoj produkciji. Kamerman koji mora da bude blizu glumaca, osvetljenje, ton, režija - sve su to elementi koji čine da scena izgleda uverljivo, a koji su skriveni od očiju publike. Ovaj video nam pruža priliku da shvatimo da je ono što vidimo na ekranu često daleko od stvarnosti koja se odvija iza kamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading