U BRAKU SMO ŠEST GODINA, ALI NIKAD NISMO BILI INTIMNI: Žena me zbog ovoga odbija i neće da mi priđe

Autor:

Lifestyle

22.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon toliko godina braka, ona ne želi da bude intimna sa njim.

U BRAKU SMO ŠEST GODINA, ALI NIKAD NISMO BILI INTIMNI: Žena me zbog ovoga odbija i neće da mi priđe

Foto: Shutterstock

Tužna žena

Kada gubitak prve ljubavi pogodi, teško je zamisliti da će se srce ikada oporaviti. Međutim, život često ima planove koje ne možemo predvideti. Upoznavanje nove osobe nakon gubitka partnera može biti izazovno iskustvo, ali može doneti i novu sreću i ispunjenje.

Anonimni muškarac, star 57 godina, podelio je svoju priču o gubitku prve supruge i otkriću nove ljubavi. Nakon tragične smrti svoje prve supruge, upoznao je ženu koja mu je promenila pogled na život. Njegov prethodni brak bio je ispunjen ljubavlju i smehom, ali je nedostatak se*sualne intimnosti predstavljao izazov. Iako je njegova nova partnerka mlađa od njega, sa svojih 55 godina, ona je osvojila njegovo srce svojim izgledom, smislom za humor i dobrim srcem.

- Moja nova žena je sjajna i znam da sam pravi srećnik što je imam. Puno se grlimo i mazimo, ali nikada nema potpunog se*sa. Rekla mi je kako će se to promeniti, ali nikada nije. Jako je volim, ali moram priznati da me sve to jako frustrira - dodao je.

Foto: Shutterstock

Upoznavanje nove osobe nakon gubitka partnera može biti izazovno iskustvo

Kako bi prevazišao nedostatak se*sualne intimnosti u novoj vezi, muškarac se obratio savetnici za veze. Razgovor sa stručnjakom može pomoći parovima da razumeju uzroke ovakvih problema i pronađu rešenja. Savetnica je istakla moguće psihičke uzroke nedostatka se*sualne intimnosti, kao i strahove koje nova partnerka može imati u vezi svojih sposobnosti u krevetu.

- Pobrinite se da zna kako je ona vaša sadašnjost i budućnost, a ne druga najbolja žena. Ako to ne pomogne, predlažem da zajedno posetite terapeuta za intimne odnose - savetovala mu je, prenosi "24sata.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading