IMAM 40 GODINA I JOŠ NISAM IZGUBIO NEVINOST: Postoji razlog zašto me ODNOSI ne zanimaju - dobar je!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričao je zbog čega nikada nije bio intiman.

IMAM 40 GODINA I JOŠ NISAM IZGUBIO NEVINOST: Postoji razlog zašto me ODNOSI ne zanimaju - dobar je!

Foto: shutterstock

Anonimni muškarac, koji živi u SAD - u, na Reditu je napisao zbog čega nije zainteresovan za intimne odnose, a njegova ispovest mnoge je zaintrigirala.

U ispovesti koja se zove "Pitaj me šta želiš", objasnio je da ga u mladosti nikada nisu zanimale veze te da samim tim nije izgubio nevinost. On je otkrio da nikada nije imao sklonost da nastavi vezu sa ženama, dodajući da većina njegovih veza nikada nije išla dalje od prvog ili drugog sastanka.

Nakon njegovog priznanja, mnogi su želeli da daju svoj komentar i postavili su mu gomilu pitanja. Tvrdi da ima načina da ispuni svoje vreme.

- U penziji sam već nekoliko godina pa sam se bavio mnogim hobijima.

Neko ga je pitao da li ima želju za odnosima. Tvrdi da oseća odbojnost prema tome, piše "Dejli mejl".

- U pubertetu, moji prijatelji bi pričali o devojkama i uvek sam o tome razmišljao sa tačke gledišta verovatnoće. Velike su šanse da se nećeš oženiti ovom srednjoškolkom, pa čemu ta veza? Zašto se obavezati na nešto sa tako ograničenim trajanjem. Taj mentalitet je nestao oko fakulteta, kada sam počeo da izlazim, pokušao sam i nisam baš želeo vezu ni sa jednom od devojaka, tako da to nisam dalje potencirao. To je samo promena, sviđaju mi se, a onda odjednom ne - on je istakao da nikada nije imao problema sa ženama i da uživa u solo životu jer vreme provodi putujući.

Foto: shutterstock

Muškarac ima 40 godina i još uvek nije izgubio nevinost

Muškarac je primetio da njegov nedostatak interesovanja često počinje na prvom sastanku.

- Ali, tokom sastanka stvari idu dobro, flertovanje, napred-nazad, sve zelene zastave, pa bum, ništa - rekao je i dodao da "uživa u sopstvenom društvu" i da ne želi ništa više.

Neki korisnici su se čak pitali da li je "ase*sualan".

- Možda da nakon što me svi pitaju. Smatram da su mi mnoge žene veoma privlačne i izlazio sam sa mnogima, ali to retko dovodi do dugotrajnog interesovanja, tako da povezanost brzo nestaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading