"DRŽIM ŽENU NAGLAVAČKE I OSETIM...": Ovako se glumac POVREDIO tokom snimanja scene GRUPNJAKA, kada čujete šta su radili... (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Džejms Mekavoj je do detalja ispričao kako je izgledala scena u kojoj je učestvovalo devetoro ljudi.

"DRŽIM ŽENU NAGLAVAČKE I OSETIM...": Ovako se glumac POVREDIO tokom snimanja scene GRUPNJAKA, kada čujete šta su radili... (FOTO)

Foto: Credit: celebrityphotos uk / Avalon / Profimedia

Glumac Džejms Mekavoj je u podkastu "Restless Natives" ispričao kako se povredio tokom snimanja filma "Turn Up the Sun!". U pitanju je bila scena o*gija.

- Snimili smo ceo film u šest dana i prilično je mračan i se*sualan. Predzadnji dan snimanja završio je s nas devetero koji smo radili na improviziranoj sceni grupnjaka. Nikada zapravo nismo došli do tačke u kojoj je neko stvarno simulirao intiman odnos. Bio je to samo ples, svi su na opijatima, svi smo pili piće i bilo je puno ljubljenja, pipkanja i svlačenja - rekao je on i ispričao kako se povredio:

- U jednom trenutku držim ženu naglavačke dok radim neke čudne stvari i osetim da me neko zgrabio i počeo da mi grize vrat - priznao je glumac koji je nakon toga od šoka pao s kreveta i snažno udario kolenom u tlo, piše "Net hr".

Kako kaže to je verovatno jedini put da se povredio tokom snimanja.

Da podsetimo, ovaj glumac poznat po svojim ulogama u različitim žanrovima, priprema se za novu ulogu u nadolazećem trileru "Turn Up The Sun". Ovaj put će tumačiti lik u filmu koji je napisao i režirao redatelj Džejmi Adams. Radnja filma se vrti oko dva para koji slučajno rezervišu istu vilu u prirodi, i obećava uzbudljivu i napetu priču.


Privatni život 

Iako je prisutan u javnom životu zbog svoje uspešne glumačke karijere, Džejms čuva svoju privatnost. Oženio se u tajnosti 2019. godine sa glumicom Lisom Liberati. Njih dvoje su započeli vezu na setu filma "Split", a zanimljivo je da su se upoznali u periodu njegovog razvoda. Nakon dva meseca, odlučili su da obelodane svoju vezu u javnosti. Pre toga, on je bio u braku s glumicom Eni-Mari Duf, s kojom je ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading