KADA JE MLADA UŠLA U SALU SHVATILA JE DA SVI GLEDAJU DOLE: Ma da li je ovo moguće, gosti se ZAPREPASTILI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je ona mlada, ništa nije sprečilo ljude da komentarišu.

KADA JE MLADA UŠLA U SALU SHVATILA JE DA SVI GLEDAJU DOLE: Ma da li je ovo moguće, gosti se ZAPREPASTILI (FOTO)

Foto: instagram.com/ampr_group

Mlada u venčanici

Venčanja su često događaji koji prate tradiciju, ali jedna mlada je odlučila da napravi malo iznenađenje i izazove pažnju javnosti. Na svom Instagram profilu, 25-godišnja Australijanka Stef Kler Smit, koja je inače fitnes instruktorka, podelila je fotografiju u venčanici koja je definitivno privukla pažnju. Venčanica koja više otkriva nego što sakriva, posebno u gornjem delu tela, izazvala je oduševljenje kod mnogih pratilaca, posebno muškog dela publike.

Stef se udala za svog partnera iz detinjstva, 29-ogodišnjeg Džoša Milera, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za njihovo venčanje. Iako je venčanica bila neobična, većina komentatora se složila da je Stef izgledala prelepo i da je odabrala savršenu kombinaciju za svoj veliki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMPR GROUP (@ampr_group)

Naravno, kao i uvek kada je reč o neobičnim stvarima, mišljenja su bila podeljena. Dok su mnogi izrazili oduševljenje i divljenje zbog hrabrosti mlade, bilo je i onih koji su smatrali da je venčanica previše provokativna za jedan tako svečani događaj. Verovatno je bilo starijih zvanica na svadbi koje su se zbog mladinog izbora venčanice iznenadili ili čak zgranuli, prenosi "Espreso".


Ipak, bez obzira na reakcije, Stef Kler Smit je definitivno uspela da privuče pažnju javnosti i da ostvari svoju viziju kako želi da izgleda na svom venčanju. Njena hrabrost da se izdvoji iz mase i da napravi drugačiji izbor je nešto što je mnogima zapalo za oko i o tome se i dalje priča na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading