ZADOVOLJAVA PENZIONERE BESPLATNO: Mlada devojka neće da im naplati, a razlog zbog kog je tako je ŠOKANTAN (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se ističe kao jedna od najkreativnijih u svetu zabave.

ZADOVOLJAVA PENZIONERE BESPLATNO: Mlada devojka neće da im naplati, a razlog zbog kog je tako je ŠOKANTAN (FOTO)

Foto: TikTok/wisconsin_tiff1

Viskonsin Tif (35) je kreatorka provokativnog sadržaja koja ostvaruje zavidan mesečni prihod snimajući za platforme namenjene odraslima. Sa prihodom od oko 80.000 dolara mesečno, ona se ističe kao jedna od retkih kreatora u industriji za odrasle koji svakodnevno objavljuje svoj sadržaj.

Uživanje u poslu i besplatne se*sualne usluge

Iako ostvaruje značajan prihod od svog posla, Viskonsin Tif tvrdi da besplatno pruža svoje se*sualne usluge starijim muškarcima. Ona ističe da nikada ne prihvata novac od starijih muškaraca i da sve što radi, radi iz zabave.

- Radim ovo iz zabave i to uključujem u svoj onlajn sadržaj koji moji pratioci vole da gledaju - rekla je Tif.


Oduševljenje starijim muškarcima

Tif ističe svoje oduševljenje starijim muškarcima i izražava divljenje prema njihovoj mudrosti i iskustvima koje su sticali godinama.

- Divim se mnogim kvalitetima koje stariji i iskusniji muškarci imaju. Njihova mudrost i različita iskustva koju su sticali godinama, moje snimke čini autentičnima i moji obožavaoci mogu da se povežu sa tim iskustvima  - dodaje Tif.

Foto: Tik Tok/wisconsin_tiff1

Viskonsin Tif voli starije muškarce


Rad sa penzionerima i stalna posvećenost poslu

Osim toga, Tif naglašava svoje zadovoljstvo radom sa penzionerima i ističe da nikada neće prestati sa onim što radi jer uživa u svom poslu, uprkos podeljenim mišljenjima.

- Nikada neću prestati sa ovim što radim jer uživam u svom poslu iako su mišljenja podeljena. Penzioneri uživaju u mom sadržaju i to im vraća radost u život - dodala je Tif, prenosi "Informer".


Viskonsin Tif ističe važnost posvećenosti poslu i ističe da je jedan od retkih kreatora u industriji za odrasle koji svakodnevno objavljuje svoj sadržaj.

- Istina je da svom poslu morate svakodnevno da se posvetite, a ukoliko ga volite to vam neće predstavljati nikakav problem - zaključuje Tif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading