HILJADE ŽENA PREPORUČUJE NOVU POZU "PLIĆAK": Garantuje eksploziju u krevetu, ovo vam treba VEČERAS

Autor:

Lifestyle

02.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trend u intimnim odnosima.

HILJADE ŽENA PREPORUČUJE NOVU POZU "PLIĆAK": Garantuje eksploziju u krevetu, ovo vam treba VEČERAS

Foto: Shutterstock

Ova tehnika je postala popularna među ženama u Americi, prema rezultatima ankete koja je sprovedena nedavno, a čak šest od sedam ispitanica izjasnile su se da su već isprobale ovu se*sualnu tehniku kako bi poboljšale svoje intimno iskustvo.

Šta je "plićak"?

"Plićak" je forma intimne igre koja uključuje nežnu stimulaciju ulaza u vaginu. Ova tehnika može uključivati korišćenje prstiju, intimnih igračaka, polnog organa ili jezika kako bi se partnerka dovela do zadovoljstva. Sesil Gasnolt, direktorka kompanije za intimne igračke SmileMakers, objasnila je da "plićak" podrazumeva ulazak u ženski polni organ samo nekoliko centimetara, što može pružiti dodatno zadovoljstvo tokom tog čina.

Foto: shutterstock

Nova poza "plićak" pružiće pravo zadovoljstvo na intimnom planu


Prednosti "prljavog razgovora" i intimnih igračaka

Nes Kuper, stručnjak za se*s, ističe da "prljavi razgovori" mogu podstaći telo da oslobodi hormone poput dopamina i oksitocina, što može doprineti povezivanju sa partnerom i pomoći u postizanju uzbuđenja i vrhunca. Takođe, ističe se da se oslobađa i testosteron koji može uticati na poboljšanje intimnog iskustva. Stručnjaci takođe ističu da se*sualne igračke olakšavaju oslobađanje tenzija i doprinose intimnijem iskustvu, piše "UNA".

Psihose*sualna terapeutkinja Kejt Mojl predviđa da će intimno zdravlje postati još popularnija tema u narednim godinama. Se*sualna zadovoljstva više nisu tabu tema, već postaju deo svakodnevnog razgovora o zdravlju i blagostanju.

Ukratko, "plićak" je intiman trend koji je privukao pažnju mnogih i postao deo otvorenih razgovora o se*sualnom zadovoljstvu. Kombinacija nežne stimulacije i korišćenja intimnih igračaka čini ovu tehniku sve popularnijom među parovima koji žele da unaprede svoje intimne odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading