NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE, MUŠKARCI ME SE PLAŠE ZBOG OVOGA: Fatalna brineta bi opčinila svakoga, ali SVI kažu "NE" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka kaže da je se muškarci plaše.

NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE, MUŠKARCI ME SE PLAŠE ZBOG OVOGA: Fatalna brineta bi opčinila svakoga, ali SVI kažu "NE" (FOTO)

Foto: Instagram/ amberjsweetheart

Švedska manekenka Amber Johansen nije izlazila dve godine jer se borila da pronađe pravog muškarca i veruje da je to posledica njenog uspeha i lepote. Iako je obasuta pažnjom hiljada fanova na mreži, situacija je drugačija u njenom stvarnom životu. Ali, sada jedva čeka da pronađe gospodina Pravog i završi svoje dvogodišnje čekanje na sastanak i pronađe nekoga.

- Nisam bila na sastanku niti imala se*s dve godine, nisam u celibatu po izboru – jednostavno ne mogu da nađem pravog momka. Ne kočim svoj ljubavni i se*sualni život, i većina muškaraca se plaši da mi priđe, poslednji put kada sam pokušala da organizujem sastanak, moj dečko je otkazao u poslednjem trenutku. Iskreno mislim da se uplašio mog uspeha i lepote - objasnila je manekenka.

Zarađujući 50.000 funti (60.000 dolara) mesečno na mreži, pažnja koju dobija od svojih pratilaca nije ono za čime žudi u privatnom životu. Amber kaže da je isprobala aplikacije za sastanke, ali muškarci imaju tendenciju da misle da je ona glupa ili pronađu njene se*si fotografije pre sastanka, što stvari čini neprijatnim.

- Muškarci su mi rekli da me ne shvataju ozbiljno i da bi im bilo neprijatno da budu sa mnom. Probala sam aplikacije za sastanke, ali izgleda da momci misle da je to lažni račun ili pronađu moj sadržaj na mreži pre sastanka, pa sve bude neprijatno posle. Osećam da su više zainteresovani da spavaju sa mnom nego da saznaju ko sam.

Foto: Instagram/amberjsweetheart

Amber je žena koje se mnogi muškarci plaše

Amber je otkrila da se opredelila za britanskog partnera, jer švedski muškarci nisu dovoljno "viteški" i često nemaju novca. Ona je dalje dodala:

- Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko ponašanje. Tražim nekoga ko je inteligentan, ljubazan, dobar,  moj najveći problem kod švedskih muškaraca je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj domovini momci žele da podele račun 50/50 i mrzim to, posebno na prvom sastanku, ne, ne smeta mi da platim za sebe ili za sastanak, ali to je princip.

Umorna od toga da pronađe odgovarajućeg partnera, otišla je na svoje društvene mreže i pitala 500.000 pratilaca da li bi neko od njih izlazio sa njom - i odgovor je bio "izuzetno pozitivan". Jedan pratilac je napisao:

- Da, voleo bih!

Međutim, Amber nije prihvatila nijednu od njenih ponuda na mreži jer želi lično da pronađe partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading