Evo koje mesto u Beogradu je najbolje za život porodice i zbog čega!

Autor: Republika

Vesti

25.01.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslovni kompleks se nalazi na Novom Beogradu.

Evo koje mesto u Beogradu je najbolje za život porodice i zbog čega!

Foto: Foto Galens Invest

U potrazi ste za porodičnim domom u Beogradu, a još uvek niste sigurni na šta biste trebali da obratite pažnju prilikom izbora?

Pomoći ćemo Vam da donesete odluku koja je najbolja za Vas i Vašu porodicu! Predstavljamo Vam stambeno – poslovni kompleks koji ispunjava sve kriterijume da postane Vaše novo mesto za život New Minel Residence & Office!

Republika

Foto: Foto Galens Invest

 

Lokacija

Izuzetno je važno da deo grada u kom živite odgovara obavezama i navikama cele porodice. Ovaj stambeno – poslovni kompleks se nalazi na Novom Beogradu, na potezu između Tošinog bunara i Ulice Partizanske avijacije. Njegov položaj je upravo ono što Vam pruža različite mogućnosti. Poslovni deo objekta orijentisan je ka frekventnoj saobraćajnici, dok je stambeni deo okrenut ka zelenoj oazi brda, koje Vas na neki način izmešta iz urbane gradske sredine i pruža osećaj uživanja u prirodnom okruženju. Značajno je pomenuti da se na samo nekoliko metara od kompleksa New Minel Residence & Office nalazi najveći biznis centar u Srbiji – Airport City, a osim ovog bitnog poslovnog čvorišta, ova lokacija ima odličnu vezu sa glavnim magistranim putevima, autoputem, aerodromom i Mostom na Adi.

Kvalitet i sigurnost

Investitor od poverenja, kao i kvalitet i način gradnje, stvari su na koje posebno treba da obratite pažnju. New Minel Residence & Office projekat je jedne od vodećih investiciono – građevinskih kompanija, koja iza sebe ima više od 60 uspešno realizovanih objekata. U pitanju je Galens Invest. Baš kao i svi projekti do sada, i New Minel će biti izgrađen u skladu sa svim svetskim standardima, uz upotrebu najkvalitetnije materijalizacije i savremenih tehnologija. Prva faza ovog objekta je već izgrađena i useljena, tako da njeni korisnici već uveliko svedoče o benefitima života u njoj.

Sadržaji

Aktivnosti i sadržaji koji će ulepšati i olakšati Vaš svakodnevni život veliki su plus i poželjno je imati ih u neposrednoj blizini, ili još bolje, u Vašem dvorištu! U sklopu kompleksa New Minel Residence & Office nalazi se parkovski uređen prostor sa dečijim igralištem, market, podzemna garaža, kao i prostori namenjeni za otvaranje ugostiteljskih i drugih objekata, fitnes i spa centra i ostalih sadržaja koji upotpunjuju život u glavnom gradu.

Republika

Foto: Foto Galens Invest

 

Ukoliko želite da živite u stambeno – poslovnom kompleksu koji ispunjava sve uslove da postane Vaš dom iz snova, kontaktirajte prodajni tim kompanije Galens Invest i saznajte sve potrebne informacije:

064 89 55 711

064 89 55 699

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading