ZADNJICA ISPALA, SVE SE OCRTAVA, A TEK MODEL: Skandalozna reklama o kojoj svi BRUJE - "ZAŠTO BI OVO NEKO ŽELEO?" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike na račun brenda ne prestaju.

ZADNJICA ISPALA, SVE SE OCRTAVA, A TEK MODEL: Skandalozna reklama o kojoj svi BRUJE - "ZAŠTO BI OVO NEKO ŽELEO?" (FOTO)

Foto: Instagram video/jakeytho

Australijski brend kupaćih kostima "Moana Bikini" našao se na udaru kritika nakon što je na svom Instagram profilu objavio video u kojem muškarac pozira u ženskom jednodelnom kupaćem kostimu. Ovaj potez je izazvao burne reakcije među korisnicima društvenih mreža, pri čemu su mnogi izrazili nezadovoljstvo i optužbe na račun brenda.

Nakon objave videa, mnogi su se uzrujali zbog poteza brenda "Moana Bikini". Korisnici su izrazili nezadovoljstvo i optužbe da brend "dopušta muškarcima da zadiru u ženski prostor" te da time "muškarci pokušavaju da preuzmu sve što je ženama sveto". Kritike su se takođe odnosile na navodno narušavanje osnaživanja žena i davanje moći muškarcima nad ženama.

Iz "Moana Bikinija" stigao je odgovor na kritike, ističući da uznemirenost korisnika nije njihov problem. Takođe, model Džejk Jung se takođe oglasio, naglašavajući da postoji različitost među ženama i da video jednostavno osnažuje manjinu, te da je zahvalan na podršci.

"Zašto bi neko želeo ovako nešto?", "Veliko ne!", "Ne, ne osnažuje žene", "Predivno!", pisali su ispod videa. 


Uprkos kritikama, bilo je i pozitivnih komentara onih koji su podržali brend "Moana Bikini". Neki su istakli kako cene uključivanje svih veličina i modela, te da će nastaviti da podržavaju ovaj brend, prenosi "Index".

Iz brenda su istakli da mnogi komentatori zapravo izražavaju homofobiju i problem s prihvatanjem izražavanja se*sualnosti, umesto da se radi o uvredi ženama. Ova reakcija brenda ukazuje na njihovu odlučnost u promovisanju i podršci različitosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading