SEDAM GODINA POSLE RASKIDA STIGAO JOJ JE POKLON OD BIVŠEG: Sklonila je roze papir iz kese, a ono što je zatekla tamo sve je ostavilo BEZ REČI (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kesi sa srcima dobila je poklon od bivšeg.

SEDAM GODINA POSLE RASKIDA STIGAO JOJ JE POKLON OD BIVŠEG: Sklonila je roze papir iz kese, a ono što je zatekla tamo sve je ostavilo BEZ REČI (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/self_daily_love

Rejčel kako se predstavlja na društvenim mrežama je lepa plavuša koja je snimila otvaranje poklona od bivšeg dečka. Koliko vas je pomislilo “bivšeg”? Da, njen bivši momak odlučio je da joj pošalje poklon posle sedam godina od raskida veze i time jasno stavi do znanja šta želi od nje. U roze kesi sa belim srcima, prepunjena roze papirom poklon je bio skriven u dnu. Rejčel je pažljivo vadila papir po papir. Kada je došla do dna izvadila je poklon koji je takođe bio umotan u roze omotač. 

- Znam da me ne voliš više, zato voli sebe - pisalo je na poruci. 

Ispod poruke krila se crna knjiga, a reč je o psihologiji. “Zaljubi se u sebe” nosi naziv knjige koji joj je bivši poklonio i time stavio do znanja da treba da radi na sebi.

Foto: TikTok/self_daily_love

Devojka je dobila poklon od bivšeg momka

Nije objašnjeno da li devojka nema samopouzdanja, a bitna mu je, te želi da joj pomogne da ga izgradi, ili je ovo samo jedna provokacija. Pripadnice lepšeg pola su u komentarima ipak u svemu videle dobru nameru i pohvalile su gest momka čiji identitet nije otkriven.

“Ako je ona raskinula sa njim ovo je okej, zato što je on njoj dao knjigu ne znači da hoće da se pomiri”, “Pomiri se sa njim”, “Plačem”, “Ovo je tako romantično”, pisale su oduševljene devojke ispod videa koji je podeljen na TikToku. 

Takođe, neki smatraju da je ovo provokacija sa njegove strane, odnosno da je ovim poklonom želeo da je ponizi.

Šta biste vi pomislile?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading