"UŽAS, OVO JE TAKO NISKO": Žena otkrila šta je tražila kao novogodišnji poklon i doslovno izazvala SVAĐU na mrežama - svi tvrde da je JADNA

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina žena bi uživala u ovom poklonu.

"UŽAS, OVO JE TAKO NISKO": Žena otkrila šta je tražila kao novogodišnji poklon i doslovno izazvala SVAĐU na mrežama - svi tvrde da je JADNA

Foto: TikTok/classycassie30

U doba kada svi mnogo trošimo, jedna žena je odlučila da promeni pravila i zatraži nešto sasvim drugačije od svog supruga. Umesto uobičajenih poklona, Kesi (30) je zamolila svog muža za pomoć oko kuće. Ova neobična želja izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, ali je istovremeno pokrenula diskusiju o vrednosti i značaju poklona koji nisu materijalni.

Osoba koja ne voli tradicionalne poklone

Kesi je otvoreno priznala da nije ljubitelj tradicionalnih poklona i da joj materijalne stvari nisu potrebne. Umesto toga, ona je iznela svoju potrebu za pomoć u održavanju kuće čistom i urednom. Ova iskrenost je izazvala kontroverze, ali je istovremeno skrenula pažnju na važnost prepoznavanja individualnih potreba i želja kada je reč o poklonima.

Foto: TikTok/classycassie30

Kesi objašnjava šta je tražila od supruga za rođendan


Profesionalna čistačica kao poklon

Iako neki nisu bili oduševljeni idejom, Kesi je istakla da angažovanje profesionalne čistačice za nju predstavlja najbolji poklon. 


Reakcije na društvenim mrežama

Kesi je svoju priču podelila na TikTok platformi gde je izazvala lavinu komentara. Dok su neki podržali ovakav pristup poklonima, drugi su izrazili zabrinutost zbog prenošenja rodno-specifičnih uloga u domaćinstvu. Ova diskusija je podstakla razmišljanje o društvenim normama i očekivanjima kada je reč o raspodeli odgovornosti u domaćinstvu.

"Za rođendan sam mužu rekla da samo želim temeljno čišćenje kuće. Rekao je nađi nekoga i poslaću ti gotovinu. Bilo je odlično!", "Ne treba mi niti želim nikakve materijalne stvari, pa moj muž unajmljuje nekoga da dubinski očisti kuću i rezerviše mi spa dan!", "Užas, ovo je tako nisko. Ovo me podseća na žene iz 70-ih koje za Božić dobijaju usisivač! Tako tužno", pisali su joj u komentarima ispod videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading