MLADOŽENJA OSTAVIO MLADU NA DAN SVADBE: Pala na kolena i MOLILA ga da joj oprosti, on je iz OVOG razloga nije ni pogledao (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

15.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba se pretvorila u pravi horor.

MLADOŽENJA OSTAVIO MLADU NA DAN SVADBE: Pala na kolena i MOLILA ga da joj oprosti, on je iz OVOG razloga nije ni pogledao (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Da svadbe često ne ispadnu onako kako smo zamislili, nije tako retko, ali da se otkažu baš na taj dan, to se ne doživljava. 

San gotovo svake žene je da se uda i ostvari porodicu sa muškarcem kojeg voli. Još od detinjstva se zamišlja venčanica koja će biti nošena baš tog dana. U ženinoj glavi su sve do najsitnijih detalja, te ni jedna ne zamišlja da bude ostavljena na dan ceremonije. 

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Mlada je od nemoći pala na zemlju i kukala

 

Šta se desilo 

Video na TikToku koji je privukao mnogo pažnje je upravo o tome, scena kada mladoženja ostavlja svoju mladu na dan venčanja. 

Saznao je da je njegova mlada pre svadbe išla da se vidi sa njenim bivšim dečkom i odlučio da ta žena ipak nije za njega. 

 

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

 

On je snimljen kako odbija da posluša svoju uznemirenu mladu i pođe sa njom, te je ostavlja nasred ulice pred svim ljudima. Sve se to dogodilo u Gani. 

Navodi se da je on saznao kako je bilo nešto više od samog viđanja sa bivšim i da je samo noć pred svadbu ona prevarila. 

Najgore od svega, kako mnogi navode jeste da je njena prijateljica obavestila mladoženju o tome, što je i dovelo do celokupne drame. 

Žena je u venčanici snimljena kako plače i moli mladoženju za oprostaj, pada na ulicu, valja se i udara ljude bidermajerom. 

Kada je cela situacija podeljena na TikToku, mnogi korisnici društvene mreže su rekli da su veoma tužni zbog mladoženje i razočarani ovim činom žene. Ipak, srećni što je saznao na "vreme". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading