SVUDA SU BILA OGLEDALA I KAMERE: Par se uselio u novu kuću, pa otkrio njenu TAJNU! Ostali su bez reči

Autor:

Svet

11.01.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije bilo prijatno da ovako nešto vidi

SVUDA SU BILA OGLEDALA I KAMERE: Par se uselio u novu kuću, pa otkrio njenu TAJNU! Ostali su bez reči

Foto: tiktok/annabellmickelson

Porodica Mikelson iz Arizone kupila je kuću u predgrađu od jedne agencije za nekretnine, čiji su agenti tvrdili da su stari vlasnici bili mirni, porodični ljudi.

Na prvi pogled, enterijer kuće zaista je odavao takav utisak, ali kad su kupili zdanje i krenuli da ga renoviraju, gotovo da nije bilo ćoška u njoj koji ih nije iznenadio. 

Neprijatno.

Anabela Mikelson okačila je snimak na društvene mreže na kojem je pokušala da dočara s čim su se sve ona i ostatak porodice suočavali u kući.

"Svuda su bile neke tajne kamere. I dosta ogledala koje smo odmah primetili, ali nisu nam tada smetala, kad smo razgledali kuću. Međutim, sada su u kombinaciji s kamerama delovali sablasno i špijunski. Ubrzo smo saznali da su stari vlasnici često šurovali sa kriminalcima i nije nam bilo svejedno. Mislim da se u ovoj kući svašta dešavalo. I malo toga dobrog", rekla je Anabela na TikToku.

U njenom snimku prikazan je trenutak kad novi stanari probijaju jedan zid i iza njega pronalaze drvene kuhinjske ormare, dvosmerno ogledalo i žice za koje veruju da su bile spojene na kamere.

"Znala sam da je iza dvosmerno ogledalo" rekla je 18-godišnjakinja u videu koji je na TikToku pregledan više od dva miliona puta.

Njen su novi dom komentarisale stotine korisnika, a devojka je objasnila da je ''tajnu stare kuće'' počela istraživati kad je čula da su pređašnji vlasnici bili bliski sa članovima neke kriminalne organizacije ili kartela.

"Pogledaj malo bolje kuću, možda pronađeš neki skriven novac ili dijamante", našalio se jedan TikToker sa Abnabelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading