SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA MAMOM: To nije čak ono najgore što mi je uradila, njenoj OKRUTNOSTI nije bilo kraja

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je priznao da su imali aferu.

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA MAMOM: To nije čak ono najgore što mi je uradila, njenoj OKRUTNOSTI nije bilo kraja

Foto: Tiktok

Žena koja se razvela zbog majke

Dovoljno je teško poverovati da vas partner vara, a zamislite onda da vas je suprug prevario sa majkom. Laci Džejn je objasnila da je njen tadašnji suprug priznao da je varao, ali do danas, 14 godina kasnije, njena majka žestoko negira optužbe. Međutim, prevara nije najgora jer je Laci tvrdila i da je majka pokušala da joj otme kuću.

Govoreći o mukama koje je doživela, žena je rekla:

- Saznala sam da su moj tadašnji muž i mama u aferi, pre skoro 14 godina, nakon što sam se tek porodila i imala sam mnogobrojne obaveze. Dakle, on je to priznao i nakon otpusta  sam se vratila kući, a mama je izašla. Izašla sam iz auta i ona je znala. Izraz njenog lica bio je samo beo. Izašla sam iz auta i rekla "Moraš da spakuješ kofere i izađeš iz moje kuće." Ona me je odmah pitala o čemu pričam. U tom stanju panike rekla je "mama (moja baka) je znala za ovo". Uhvatila je moj telefon, pozvala moju baku, stavila na zvučnik i rekla: "Znaš da sam ti rekla da me Lacin muž udarao i držao za ruku, pa joj sada govori da smo imali aferu. Reci joj da to nije istina". U tom trenutku, imajte na umu da je nikada nisam optužila za ovo, nije znala da znam, samo je pretpostavila da istina "dolazi". I tačno je znala šta je uradila - rekla je ona, a piše "San".

Laci je tada objasnila da se njena majka nikada nije izvinila za nepravdu, jer je tvrdila:

- Moja mama to do danas nije priznala. Nikada to nije priznala, nije se izvinila. U njenom umu se to nikada nije dogodilo. A najbolja stvar koja je nastala iz ovoga je da je moj muž u to vreme bio iskren prema meni i rekao mi da se to dogodilo. Čak i godinama nakon ovoga, nakon što smo se razveli i iako nisam razgovarala sa njom sve vreme, pitala sam ga i njegova priča se nije promenila. U ovom trenutku nije imao šta da izgubi, već je izgubio mene. Ali, mamin pokušaj da me sabotira nije se tu završio. Takođe je pokušala da mi uzme kuću. Sada je i ona samohrana majka, sa zdravstvenim problemima, bez posla, bez karijere, bez ičega. To je sasvim druga priča.

Foto: Tiktok

Muž je priznao ženi da je prevario sa njenom majkom

TikTok snimak je očigledno mnoge ostavio potpuno zapanjenim, jer je brzo postao viralan i od tada je prikupio neverovatnih 1,1 milion pregleda.

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni pričom.

- Kao majka, nikada ne bih ovo uradila svojoj ćerki. Tako mi je žao što ti se ovo desilo! - rekla je jedna osoba.

- To je tako tužna priča. Žao mi je što ti se ovo dogodilo - tvrde neki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading