REZERVISALI SU OBIČAN APARTMAN, A SAČEKAO IH JE PREDSEDNIČKI SA SVIM POGODNOSTIMA: Kada su pitali ko stoji iza ovog gesta, muškarac je samo CRVENEO OD BRUKE

Autor:

Lifestyle

01.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je tražila da ih prebace u običnu sobu.

REZERVISALI SU OBIČAN APARTMAN, A SAČEKAO IH JE PREDSEDNIČKI SA SVIM POGODNOSTIMA: Kada su pitali ko stoji iza ovog gesta, muškarac je samo CRVENEO OD BRUKE

Foto: shutterstock

Udata žena ispričala je kako je za njenog muža i nju običan odmor postao "pakao". Oni su zajedno osam, a u braku pet godina. Pre rođenja prvog deteta odlučili su da se opuste u jednoj banji na Floridi.

Kada su se prijavili, 35-godišnjak je rekao da su umesto običnog dobili predsednički apartman, sa kompletnom uslugom i besplatnim spa tretmanima u kojima su uživali tokom svog boravka.

- Pitali smo ko je to uradio da bismo mogli da im zahvalimo, misleći da je to član porodice ili blizak prijatelj. Rekli su da se to ponekad dešava za posebne prilike. Kada smo se sledećeg dana raspitali kako smo to dobili, rečeno nam je da to može da odobri samo viši izvršni direktor i rekli su ime bivše devojke mog muža. Imali su veoma intenzivnu vezu i znam da ju je voleo na veoma poseban način, ali udaljenost je to okončala, inače bi i dalje bili zajedno - priseća se ona.

Pošto su i muž i žena bili u šoku, situacija je izazvala svađu između para, a ona je insistirala da se vrate u prvobitni izbor sobe, odustajući od svih pogodnosti tokom boravka:

- Moj muž je bio vidno ljut na pomen njenog imena. Pretpostavljam da sam znala da je voli, ali me je zabrinulo to što sam videla njegovu reakciju na ovaj gest. Sledećeg dana se izvinio i rekao da je dirnut onim što je uradila i da se samo pita kakav je njen život sada i da li je srećna. Rekla sam mu da želim da se vratim u sobu koju smo rezervisali ako će stalno misliti na nju. Rekao je da nije i želeo je da uživam u ovom poklonu bez obzira na to kako smo ga dobili. Objasnila sam da mi više nije prijatno jer je ovo trebalo da bude priča o nama, a ne o njoj.

Foto: pixabay.com

Na odmoru su saznali da sve pogodnosti imaju zahvaljujući njegovoj bivšoj devojci

Kada se supruga vratila kući i rekla mami, sestri i prijateljima, svi su mislili da preteruje, pa su je naveli da ode na internet i pita čitaoce šta misle, piše "Miror".

- U početku sam mislila da sam uradila pravu stvar, ali sada nisam tako sigurna - priznala je.

Sa više od 1.000 komentara na Redditu, većina je brzo procenila njene postupke, a umesto na njenu, stali su na stranu bivše devojke:

- Njegova bivša je učinila lepu stvar za vas dvoje. Nije bilo očekivanja da će dobiti bilo šta, samo lepe želje - rekao je jedan. 

- Bivša tvog muža zvuči kao klasična glumica. Nije ti otkazala sobu niti ti dala užasnu sobu. Nije ni priznala da stoji iza svega. Prebolite svoju ljubomoru i prihvatite da je to bila lepa stvar - tvrde drugi.

- Nesigurna si. Bio je to lep gest i ponašala si se kao razmaženo dete - govore joj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading