LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Sloboda Mićalović bila je u vezi sa dečkom svoje KOLEGINICE I DRUGARICE, znate li o kome je reč?

Autor: N.J.

Lifestyle

24.12.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je bila u ljubavi sa poznatim rediteljem.

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Sloboda Mićalović bila je u vezi sa dečkom svoje KOLEGINICE I DRUGARICE, znate li o kome je reč?

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković već 17 godina uživaju u skladnom braku, daleko od radoznalog okruženja. Iako čuvaju svoju privatnost, neke zanimljive stvari o njima su izašle na videlo.

Jedna od tih zanimljivosti je u vezi sa Slobodinom prošlošću - pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim suprugom, bila je u vezi sa poznatim rediteljem Jugom Radivojevićem

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - objasnio je reditelj jednom.

Zanimljivo je da je Jug nakon Slobode stupio u brak sa njenom koleginicom Milenom Vasić. Odnosno, pre Slobode, Milena i Jug su bili u vezi. Kada su raskinuli, on je stupio u vezu sa Slobodom, a na kraju je venčao Milenu. Međutim, Jug je priznao da mu priče o prošlosti sa Slobodom ne prijaju previše:

- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - izjavio je reditelj.

Milena i Sloboda danas su i dalje drugarice, čemu svedoči njihova zajednička fotografija na društvenim mrežama koju je Milena i podelila.

Takođe, Sloboda i Vojin danas su u skladnom braku. Njihov skladan brak je primer mnogima, a iako ne vole da ističu detalje iz svog intimnog života, njihova ljubavna priča je i te kako inspirativna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading