ŽENE INSISTIRAJTE NA OVIM POZAMA: Doživećete pravi VRHUNAC i biti u punoj snazi nakon njih!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove dve poze su idealne za žene.

ŽENE INSISTIRAJTE NA OVIM POZAMA: Doživećete pravi VRHUNAC i biti u punoj snazi nakon njih!

Foto: shutterstock

Žene su često suzdržane kad je reč o otvorenom razgovoru o intimnim temama, ali važno je shvatiti da je zadovoljstvo u spavaćoj sobi podjednako značajno za njih kao i za muškarce.

Intimnost između partnera često je isprepletana sa raznim emocijama, fizičkom povezanošću i, naravno, raznolikim seksualnim iskustvima.

Evo dve se*sualne poze koje pružaju poseban užitak ženama, često više nego u nekim "standardnim" položajima.

 Bermudski trougao

Ova varijanta poze u kojoj žena dominira pruža nezaboravno zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju postizanje orgazma. U ovoj preokrenutoj poziciji, naglašena je stimulacija G-tačke. Važno je samo da partnerka pazi da se ne naginje previše napred, kako bi oboje uživali u udobnosti. Kako: Muškarac leži na leđima dok partnerka, koja je iznad njega, kleči ili čuči okrenuta leđima. Ovaj položaj omogućava muškarcu dodirivanje celog tela partnerke tokom odnosa.

Republika

Foto: Shutterstock

Žene će uživati u njima

 

Sedenje na ivici

Ova pozicija može se isprobati na raznim mestima poput kuhinjskog pulta, kupatila ili na vrhu veš mašine – budite maštoviti. Mnogi muškarci brzo postižu orgazam u ovoj poziciji. Kako: Žena sedi na površini koja je u visini partnerovog struka. Ovaj položaj omogućava muškarcu duboko prodiranje, a što su noge žene šire, to je iskustvo intenzivnije. Partnerove prepone su direktno u kontaktu sa vaginom, pružajući dodatni pritisak na G-tačku. Ponekad je sama promena mesta gde se odvija intimnost dovoljna da osveži vaš sek*ualni život. Važno je eksperimentisati i prilagoditi se kako bi oboje uživali u novim senzacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading