SULEJMAN JE MOŽDA SULTAN, ALI NIJE NAJBOGATIJI: Turski glumac koji je OČARAO SRPKINJE voli samo nju, ali je njegova majka ZAOBILAZI! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuče korene iz Sarajeva.

SULEJMAN JE MOŽDA SULTAN, ALI NIJE NAJBOGATIJI: Turski glumac koji je OČARAO SRPKINJE voli samo nju, ali je njegova majka ZAOBILAZI! (FOTO)

Foto: Spsb / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Kivanč Tatlitug je jedan od omiljenih turskih glumaca. Osvojio je žene širom sveta šarmom, harizmom i neverovatnom lepotom. Prvobitno je bio zapažen kao Mehmet iz serije "Gumuš", a potom kao Behlul u seriji "Strasti Orijenta". Može da se pohvali mnogobrojnim nagradama i priznanjima. Važi za jednog od najpoznatijih i najplaćenijih glumaca, a osvojio je i nagradu za najboljeg modela Turske i najboljeg modela sveta u 2022. godini. On sada ima 40 godina i pored pomenute serije briljirao je i u serijama "Ljubav i osveta", "Sever jug"...

U međuvremenu se oženio lepom stilistkinjom Bašak Dizer. Zbog nje se navodno udaljio od majke. Kako kruže priče, njegova majka ne voli snajku. Inače, sadašnju suprugu upoznao je na snimanju serije "Strasti Orijenta". Kada su odlučili da ozvaniče vezu organizovana je intimna ceremonija.

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Glumac Kivanč Tatilung

Venčanju nije prisustvovala njegova majka. Pričalo se kako snaja nije po meri svekrve, iako je aprilu prošle godine dobio sina sa suprugom Bašak.

 

Takođe, malo ko zna da je njegova baba poreklom iz Sarajeva, zbog čega ga lepši pol na Balkanu još više voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading